новини от региона

Младежка 1 прати в нокдаун вицешампонът Даяна

Amore и КЦМ-ООП с трета поредна победа

Супер изненадата на третия кръг дойде в последния ден на мачовете от 3-ти кръг във ВИСША ЛИГА. Малко очаквано, Младежка-1 спечели срещу ФК Даяна и нанесе първо поражение на вицешампионите. Облечени в чисто новите си жълто-черни екипи, "младежите" получиха крила, което бе напълно достатъчно на завърналия се след година отсъствие в елита тим, да вземе първия си сериозен скалп, още на третия си мач. В герой на своя отбор се превърна Лазар Лазаров, който след като се пребори с коварна болест, вече показа познатия си голмайсторски нюх и наниза хеттрик. Същото повтори за своята Даяна и Владислав Велчев, но този път усилията на острието на "ресторантьорите"  се оказаха недостатъчни за крайния успех. Ето какво каза завездата на "младежите":


В друг мач от програмата в четвъртък вечер, Amore победи Десант-68 и спечели трета поредна победа във ВИСША ЛИГА. Дебют за "пицарите" направи Найден Кехайов,а победата бе извоювана с две попадения на капитана Петко Василев и едно на Данчо Въчев. Чуйте какво споделиха двата отбора след мача:


Готвещият се за участие в ШАМПИОСНКА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ отбор на КЦМ-ООП разгроми Спартак с 8:1, в последната среща от седмицата във ВИСША ЛИГА. С пет попадения се отчете Емил Аргиров, две отбеляза Кирил Георгиев и един Даниел Божков, "сините" оглавиха класирането в групата. За "спартаклии" почетното попадение бе дело на Никола Узунов. Никак нямаха желание те да споделят нещо пред камерите на ГФЛ, след сполетялото ги фиаско, но за сметка на това успяхме да вземем мнението на футболист от КЦМ-ООП:резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици