новини от региона

Регламент за ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2015

I. СХЕМА НА ТУРНИРА: 

В турнира участват 77 отбора, които са разделени по коефициенти на поставени и непоставени във всеки кръг на надпреварата. Турнирът ще се проведе в 6 кръга, с по един мач на неутрален терен. Седемнадесет отбора прескачат първи кръг и се класират за втори, поради високи коефициенти. Останалите отбори играят в първи кръг. Победителите се класират за втори кръг, където заедно с почиващите и с 15 отбора отпаднали от ШАМПИОНСКА ЛИГА ще се разпределят на двойки и ще играят във втори кръг. Победителите ще оформят нови 16 двойки в трети кръг. Победителите от тях, заедно със загубилите 16 отбора от втори кръг в ШАМПИОНСКА ЛИГА, ще вземат участие в четвърти кръг на ЛИГА БЪЛГАРИЯ. В пети кръг ще има 8 двойки, които в шести кръг ще станат 4. Победителите в последния кръг получават право на участие във финалния турнир FINAL FOUR, който ще определи победителят в надпреварата.

II. ПРАВО НА УЧАСТИЕ:   

Право на участие в ЛИГА БЪЛГАРИЯ имат всички отбори, спечелили го в регионалните шампионати. За да могат да играят коректно, отборите трябва да са направили регистрация в сайта на БАМФ, като са създали потребителско име и парола, въвели са всички играчи, качили са им снимка и са заплатили картотеките си. Плащането се извършва на банква сметка:

EUROBANK BULGARIA

IBAN: BG50BPBI79401080439701

BIC: BPBIBGSF

При участието си в турнира, отборите заплащатат такса от 50лв на всеки мач. Плащането се прави преди двубоя и се дава на делегата на срещата, в града, в който се провежда двубоя.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици