новини от региона

СТАРТИРА ЗАПИСВАНЕТО ЗА СЕЗОН 2015 НА "АНЛ" ГАБРОВО

Всеки отбор трябва да потвърди участието си и да се запише до 8 март 2015г.

Българска асоциация минифутбол стартира кампанията по записването на отборите за четвъртия пореден сезон на Английската неделна лига по минифутбол- Габрово 2015.

Записването става по следния начин в новата платформа на асоциацията.Мениджърите на всички отбори, които нямат регистрация, следва да създадат профил на отбора (потребителско име и парола), попълвайки  РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

Всички записани отбори трябва да предплатят своя депозит за новия сезон до 8 март на регионалния представител на БАМФ, както  и да пуснат имел на(blfz_gabrovo@abv.bg) за потвърждение, на който ще им бъдат пратени документите за участие!
Жребият за новия сезон ще бъде теглен на 11-ти март, а сезона ще стартира на 15 март 2015 г.Както и миналата година домакин на срещите от новия сезон ще бъде спортен комплекс Трендафила.
Условията за участие са същите както до сега. Новото е че тази година ще имате възможност да се радвате на уникалната статистика която сме подготвили за вас, като всички мачове ще бъдат водени директно и в реално време ще може да следите какво става на самата среща!
Всичко случващо се през сезона ще се отразява във официалната фейсбук страница на ЛИГАТА, както и в спортната част на информационния сайт gabrovonews.bg

За повече информация и записване може да се обаждате на тел:0884/906738 Емил Драганов

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици