новини от региона

Два коренно различни полуфинала пратиха "Twins" и "Сборная" на финал в Купата на Лигата

От едната до другата крайност бяха градусите на напрежението в двата полуфинала от "Купата на Лигата". 
В първата среща отборите на "Twins" и "Импулс" зарадваха феновете на мини футбола с красива, динамична игра и изключителен феърплей. Положения пред едната и другата не липсваха през цялата среща, като първи до попадение стигнаха "Twins". За тяхно съжаление, обаче голът бе отменен и по този начин двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 0:0. Във втората част положенията също се редяха едно след друго, но гол така и не падаше. Все пак осем минути преди края Ферах Хайрула откри за "Импулс" и погледна към финала. В този момент, обаче от пейката се появи Мерт Мюмюн и явно имаше за какво. Футболистът на "Twins" реализира две попадения в края на срещата и изпрати своите на мечтания финал. Благодарение на приноса си върху двубоя Мерт бе награден и за "Играч на мача". 
Вторият полуфинал бе коренно различен, като напрежение витаеше във въздуха още преди началото му. Мач с много битка, нерви, искри, три жълти и един червен картон завърши 1:1.  Първо Ивайло Аргатов за "Сборная", а след това Цанко Чаушев за "Арда" се разписаха в края на двете полувремена за да доведат нещата до изпълнение на дузпи. При първите три дузпи състезателите бяха безапелационни. Стигна се до четвърти дузпи, където първо стражът на "Сборная" Владислав Димитров реализира, а след това и отрази дузпата на Кирил Брестовички с което той подпечата финала за "Сборная" и грабна приза за играч на мача. 
В понеделник предстоят малкия финал от 19:10ч и финалът от 20:00ч. Веднага след това ще бъдат наградени отбори и състезатели с индивидуални отличия.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици