новини от региона

СТАРТИРА ЗАПИСВАНЕТО ЗА СЕЗОН 2015

Всеки отбор трябва да потвърди участието си и да се запише до 19 март 2015г.

Градска Футболна Лига стартира записването на отборите за СЕЗОН 2015. Всеки отбор който има регистрация от предния сезон, трябва да влезне с потребителското си име и парола в профила си. Там в меню МОЯ ОТБОР ще види опция за регистриране на отбора за новия сезон.

Новите отбори, които нямат регистрация, следва да създадат профил на отбора (потребителско име и парола), попълвайки РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

И в двата варианта (стар или нов отбор), капитаните трябва да заявят в коя група желаят да се състезават. В случай, че сте забравили своята парола за вход в профила, моля ползвайте функция забравена парола.

Всеки отбор, който заяви участие, следва при желание да се запише в надпреварите на Градска Футболна Лига, след като прочете внимателно УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕКраен срок за записване 19 март 2015г. 

Жребият за новия сезон ще бъде изтеглен на техническа конференция на 21 март 2015г., преди мача за СУПЕР КУПАТА НА ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА, в който участие ще вземат шампионът за 2014г. Стенимахос и финалистът за купата ФК Запрянови. Часът на срещата и жребият ще бъдат съобщени по-късно.

Сезон 2015 на ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА стартира на 23 март 2015г. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици