новини от региона

В петък се тегли жребият за последната фаза в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА

Предстои изиграването на 22-ри кръг на ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА, който се явява последен за втората фаза на шампионата. Веднага след неговия край, в петък ще бъде изтеглен жребият за последната 3 фаза на шампионата. В нея оторите отново ще бъдат разделени на две осмици, като първата ще се бори за определяне на шампиона, втората ще определи изпадащия отбор, както и участниците във финалните баражи.

Кръг и половина преди края на втората фаза, на чело на класирането е отбора на Имхотеп, които през тези 7 кръга натрупаха преднина от 5 точки и смело гледат към първата си шампионска титла от ГФЛ. Изненадата дойде от UEFALONA, кито изпревариха КЦМ 2000 ГРУП и само 8 мача преди края на шампионата завързаха възела в челото на класирането.

Пет отбора са замесени в битката за първата осмица. Лаос, FC FIGHTERS и TNN Gold се борят със зъби и нокти да запазят местата си сред най-добрите, след като отдолу напират да ги изместят Хулигани и Ф.К. ОАЗИС. За сега двата тима са шести и осми, но в оставащите общо десет мача до сряда всичко може да се промени, оставаме да проследим развръзката. Големият залог е, че който играе в горната осмица през последното завъртане, няма опасност да изпадне или да играе в баражите за оставане в групата.

В дъното нещата не са никак скучни. Любекс настигна конкурентите си и вече изостава на 1 точка от AFC Cvet Junior. Двата тима ще се борят за оставане в групата, като за сега тяхната цел е да стигнат до директен бараж с представител от LA LIGA. Всички останали отбори са толкова близко с точките в класирането, че всеки от тях може да се окаже на втория бараж за оцеляване. Предстоят ни седем изключителко заплетени кръга, с определено отворен край.

По предварителен разчет мачовете ще се изиграят както следва:

23 кръг - 4 юни 2019

24 кръг - 11 юни 2019

25 кръг - 14 юни 2019

26 кръг - 19 юни 2019

27 кръг - 25 юни 2019г

28 кръг - 28 юни 2019

29 кръг - 3 юли 2019г.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици