новини от региона

Много обрати и драма в 21 кръг на АНЛ Габрово

Победи за лидерите в класирането

21 кръг на габровската лига по минифутбол предложи много обрати в резултата и драматични мачове.

 Още първата среща, бе определяната за дерби на деня, между тимовете на ФК "Старо Село 777" и Копакабана. Получи се хубав за гледане и динамичен мач, в който Копакабана спечели с 5:2. Хеттрик за победителите записа Ивайло Райнов, а по гол добавиха Ивайло Христов и Петко Моровяков. За загубилите точни бяха Даниел Дочев и Захари Михайлов.

   ФК БМБ бе на седем минути от първата си победа, но в края на мача Eagles се вдигна и направи запомнящ се обрат. С два гола на Ивайло Недялков и по един на Мариян Йорданов, Севдалин Борисов и Тихомир Геков, ФК БМБ поведе с 5:2 до 43 мин. В последните седем минути обаче, тима на Eagles се вдигна и отбеляза шест безответни гола, за крайното 8:5. За победителите по два пъти се разписаха Йоан Василев и  Станислав Цанков, а по веднъж точни бяха Здравко Христов, Виктор Христов и Венци Иванов, а Севдалин Борисов порази и собствената си врата.

   В третата среща от неделния ден се срещнаха Веспа и Pasta Gabrovo. След оспорван и драматичен мач, победата отиде при миналогодишните шампиони, с 5:3. Николай Банов отбеляза хеттрик за тях, а един гол добави Христо Минчев. Мирослав Христов от Веспа си отбеляза автогол. Той се разписа и в правилната врата, а другите попадения за Веспа бяха дело на Янко Сергеев и Андриян Христов.

   В следващата среща, МФК Борово бе на път да сложи прът в колелата на лидера в класирането ФК "Палаузово", но не му достигнаха шест минути. Ростислав Монев даде два гола преднина на боровци, Христо Христов намали, но Християн Стоянов отново възстанови разликата. Тази преднина се запази до 44 мин., когато останалият и с намален състав тим на МФК Борово се пропука. Христо Христов с нов гол, Бисер Стефанов, Юлиян Младенов и Павел Велчев оформиха крайното 5:3 за палаузовци.

   В последната среща се получи и най - впечатляващият обрат. Тимът на Рио поведе с 4-0 срещу Идеал Стандарт Видима, само минутка след началото на второто полувреме, след два гола на Димитър Стоянов и по един на Деян Пенев и Атанас Карапалов. Севлиевци обаче изравниха, но Деян Пенев отново изведе Рио напред. И това не беше всичко. тъй като Идеал Стандарт Видима отбеляза нови два гола в последните минути и измъкна крайното 6:5. За победителите по два гола отбелязаха Христо Чанков и Тодор Стоянов, а по един добавиха Чавдар Чанков и Мирослав Тодоров.

Тази Неделя, 19 Май, в 12.00 ч започват срещите от 22 кръг на АНЛ Габрово.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици