новини от региона

One Minute и Импулс не се победиха в зрелищен двубой, Докторите не съумяха да спрат Приятели Юнайтед

В двадесети кръг от първенството по мини футбол на БАМФ Кърджали "One Minute" и "Импулс" не излъчиха победител, завършвайки 2:2. Двата състава изиграха един от най-добрите мачове в лигата. Положенията се редяха едно след друго пред едната и другата врата, а вратарите Иликнур Вели и Исмаил Исмаил блеснаха с фантастични изяви. Гредите също бяха последна преграда на няколко пъти и пред двата състава. В двубоя по силно влезе "One Minute" и заслужено поведе с гол на неуморимия Касим Мехмед. След това падна гола за "Импулс" дело на железният бранител Ерсин Муса, който този двубой бе изнесен в предни позиции. Последваха по силни минути за белите и бързоногият Юсеин Тасим даде преднина на своите. Черешката на тортата в срещата сложи Касим Мехмед, който отбеляза второто си попадение в мача и оформи крайният резултат 2:2. Благодарение на себераздаването и добрата си игра Касим спечели и наградата за "Футболист на седмицата". 
Във втората среща за деня силният състав на "Приятели Юнайтед" победи с 6:0 един от най-симпатичните отбори в лигата -  "Докторите". Сините започнаха доста организирано двубоя и се браниха умело. Те пресираха добре състава на "Приятели Юнайтед" и организираха няколко добри контра атаки, а гредите по подобие на другата среща също не бяха малко. Три за "Приятели Юнайтед" и една за "Докторите". Въпреки стабилната игра в защита на сините се стигна до 20-тата и 23-тата минута, когато намиращия се в страхотна форма  Николай Аргатов реализира две попадения. През втората част съставът на "Приятели Юнайтед" реализира нови четири попадения и по този начин подпечата много добрата си игра с победа. Лидерът на белите Михаил Младенов реализира две попадения, а съотборниците му, опитният бранител, Здравко Чаушев и поливалентният Любомир Андреев отбелязаха другите два гола във вратата на "Докторите". 
В двадесети кръг на "Лига Кърджали" дебют направи и още един съдия представител на ОС на БФС Кърджали. Това е Юсуф Караали. Екипът на БАМФ Кърджали желае успех на Юсуф и същевременно се обръща към всички отбори и състезатели с молба те да бъдат търпеливи и толерантни към новия член на БАМФ.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици