новини от региона

Pasta Gabrovo отново на 1/4 финал в Лига България

Габровци изравниха миналогодишното си постижение

Тимът на Pasta Gabrovo за втора поредна година се класира на 1/4 финалите в турнира Лига България. Габровци изравниха най - доброто си постижение, което бе от миналата година и през настоящата се целят във финалната четворка.

След като преодоляха груповата фаза през есента, нашите представители се изправиха срещу отбора на Флорид Стара Загора, на 1/16 финалите. Срещата се игра на една врата и в края резултата бе 5:0 за Pasta Gabrovo ..

На 1/8 финалите, съперник беше тима на Перспектива от Кюстендил. В първите минути мачът беше равностоен, но след това събитията бяха основно пред вратата на кюстендилци. Още на полувремето нашите водеха с четири гола, а последният съдийски сигнал дойде при 7:0 за Pasta Gabrovo.

В мача, от който зависи кой ще попадне във финалната четворка, габровци се изправят срещу отбора на Words Бургас. Пожелаваме успех на нашите момчета, с надеждата, че Габрово за първи път ще има представител сред най - добрите в България.

Другият габровски отбор, който преодоля квалификационните групи, за съжаление отпадна на 1/16 финалите в турнира. Копакабана изигра хубав мач срещу Фитони Пловдив, но след безброй пропуски и невероятна игра на вратаря на съперника, загуби с 1:3. Въпреки отпадането, Копакабана показа хубав футбол и изигра добри мачове в Лига България и напуска турнира с високо вдигната глава.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици