новини от региона

Три отбора писаха отличен на съперниците си в Лига Кърджали

Без изненади премина четиринадесети кръг на първенството по мини футбол - "Лига Кърджали". Фаворитите "Mastilo", "Джебел 1928" и "Balkanstroy" писаха отличен на "Pripek", "Докторите" и "Global Net", отбелязвайки им по шест попадения. Все пак и трите отбора, които загубиха показаха доста добри неща, а новите им състезатели определено дадоха заявка, че ще изненадат много отбори след като се сработят.
В първата среща за деня лидерът "Mastilo" се справи с поизморения състав на "Pripek", като го победи с категоричното 6:0. Точни във вратата на припекчани бяха Ангел Стойчев, Димитър Петков и Емил Казиев, който отбеляза четири попадения. Паметни ще останат две от попаденията в срещата. Едното на Димитър Петков реализирано с ножичен удар, а другото на Емил Казиев директно от корнер. 
Във втората среща за деня имаше далеч по-голяма интрига. В нея състават на "Джебел 1928" победи трудно с 6:2 отборът на "Докторите". Въпреки, че резултатът изглежда доста изразителен, победата за джебелчани не  дойде никак лесно. Двубоят бе изкуство равностоен като първи в срещата поведоха "Докторите" след попадение на Толга Халибрям. Джемил Салибрям и Ергюн Юмер, обаче обърнаха развоя на срещата още през първата част. Въпреки това играта на терена продължаваше да бъде доста равностойна. През втората част влезлият като резерва Адем Алиосман направи разликата в рамките на пет минути, като отбеляза две попадения и асистира на Юксел Мехмед за 1:5. Две минути по-късно за втори път в срещата се разписа Джемил Салибрям, а в края на срещата за "Докторите" точен бе Рейхан Мехмед.
В последната среща за деня "Balkanstroy" се върна на победния път, побеждавайки обновения тим на "Global Net" с 6:2. Бедри Халибрям, който започна срещата като резерва реализира хеттрик, а по едно попадение добавиха Ферах Хайрула, Илхан Али и Сабри Сабри. За "Global Net" дежурният си гол реализира Евгени Георгиев, а едно от новите попълнения Любомир Стефанов отбеляза другото попадение. Веднага след гола Любо поздрави най-малкият си съименник, родил се тази сутрин. Бебето Любо е на щастливият татко Иван Вълчев от "Global Net". 
Преди началото на срещите със сертификат бе награден реферът Валентин Чаушев, който ръководи по прекрасен начин и трите двубоя от кръга. За да се случи това голямо съдействие той получи от всички отбори и състезатели взели участие в срещите от четиринадесети кръг на "Лига Кърджали". 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици