новини от региона

Вратар над всички в отложения кръг на "Лига Кърджали"

Вратарят на "Pripek" Светлозар Къркеланов смая всички зрители дошли да наблюдават отложената срещата по мини футбол между "Pripek" и "Balkanstroy". Светльо блесна с невероятен рефлекс и спаси точката за своите. Фаворитът в тази среща "Balkanstroy" контролираше играта, но след две светкавични контра атаки изостана с два гола. Ивайло Аргатов, който се превърна в другият герой за припекчани реализира и двете попадения. С попадения на Ферах Хайрула и Бедри Хашибрям сините се върнаха в срещата, но невероятният Къркеланов заключи вратата с феноменалните си двадесет и две спасявания и бетонира крайният резултат 2:2. 
Във втората отложена среща отборът на "Приятели Юнайтед" се наложи над тима на "Global Net" с категоричното 6:0. С хеттрик се отличи магьосникът Любомир Андреев. Таранът Ивайло Чаушев реализира две попадения, а едно добави универсалният футболист Светослав Топчиев. 
След краят на срещите президентът на БАМФ Кърджали Альоша Синабов връчи сертификати за успешно завършен курс за съдии и делегати на Владимир Годуманов, Стойчо Колев и Благовест Саръев. Предстоят да бъдат връчени сертификати и на Валентин Чаушев и Иван Бараков, които също преминаха успешно своето обучение, организирано от БАМФ и БФС.
Утре  06.04.2019г в четиринадесети кръг "Balkanstroy" излиза срещу обновения отбор на "Global Net", а "Pripek" ще се опита да изненада и лидера в класирането "Mastilo". Другата среща от кръга е между "Докторите" и "Джебел 1928". Двубоите са с начален час 14:30, а арена на сблъсъците отново ще е стадион Шампион в СУ "П.Р. Славейков".
 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици