новини от региона

РЕШЕНИЕ НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ НА ГФЛ ОТ 06.03.2019г

Дисциплинарната комисия на ГФЛ разгледа докладите на длъжностните лица от срещата "КЦМ 2000 ГРУП - Хулигани", като взе следните решения:

1. Спира състезателните права на ВИДЕЛЕН СЕРДАРСКИ (КЦМ 2000 ГРУП) до изясняваме на казуса с прекратяването на срещата и степента на виновност на състезателя. (Футболистът няма право да се състезава с никакви официални срещи на ГФЛ).

2. Спира състезателните права на НИКОЛАЙ ПЕТРОВ (Хулигани) до изясняваме на казуса с прекратяването на срещата и степента на виновност на състезателя. (Футболистът няма право да се състезава с никакви официални срещи на ГФЛ). 

3. Спира състезателните права на АНТОН ПЕТРОВ (AFC Cvet Junior) до изясняваме на казуса с прекратяването на срещата и степента на виновност на състезателя. (Футболистът няма право да се състезава с никакви официални срещи на ГФЛ). 

4. Изпраща докладите на съдията и делегата, с приложен видеозапис от срещата, на Дисциплинарната комисия на БАМФ, която като по-висшестоящ орган да се произнесе по казуса с определяне на вината на футболистите, прилежащите към тях наказания, както и решение за определяне на съдбата на прекратената среща. Настоящето се налага, след като ДК на ГФЛ не стигна до единодушно решение какво да се присъди в създалия се казус.

Градска Футболна Лига ще покаже комуникацията с ДК на БАМФ (в София), като във viber групата ма Висша Лига ще покаже копие от мейловете.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици