новини от региона

АНЛ Габрово бе подновена с много голове и оспорвани мачове

ФК "Палаузово" отново излезе начело в класирането

На националният празник на България бе подновена лигата по минифутбол на Габрово. Изиграха се пет мача, в които бяха отбелязани много голове и се стигна до драматични развръзки.

В дербито на кръга, Копакабана и ФК "Старо Село 777" не се победиха и завършиха 4:4. За Копакабана два гола отбеляза Петко Моровяков, а по един добавиха Николай Митев и Ивайло Райнов. За опонента им, хеттрик реализира новото попълнение Иван Лесев, а четвъртото попадение вкара Цветан Енчев.

От това равенство се възползва ФК "Палаузово", който победи дебютанта МФК Борово, с 4:3 и излезе начело в класирането. Боровци поведоха с голове на Димитър Дончев и Теодор Станчев, но завърналият се Павел Велчев възстанови равенството. Нено Карджов отново даде аванс на новаците, но Юлиян Младенов изравни, а Павел Велчев, оформяйки своя хеттрик, донесе и трите точки за тима си.

В друг мач, очакван с интерес, Pasta Gabrovo бе повече от категоричен и победи Веспа, с 9:0. Васил Нанков реализира четири гола, Ивелин Павлов отбеляза хеттрик, а Детелин Станчев и Станимир Лилов добавиха по едно попадение.

Eagles бе най - убедителен в мачовете от 12 кръг, побеждавайки ФК Шумата, с 10:1. Севдалин Борисов и Тихомир Станев вкараха по два гола, а по един отбелязаха, Ивайло Иванов, Венци Иванов, Йоан Всилев, Здравко Христов, Божидар Борисов и Виктор Христов.

Изненадата на кръга дойде от тима на Рио, който надигра стабилния отбор на Идеал Стандарт Видима, с 9:6. Добриян Савчев наниза четири гола, Деян Пенев се отчете с хеттрик, а два гола добави Петър Петев. За севлиевци Мирослав Тодоров и Тихомир Мангелов вкараха по два гола, а по един добавиха Никифор Велков и Денислав Братованов.

Следващата Неделя, на 10 Март, ще се изиграят срещите от 13 кръг на АНЛ Габрово, като началния час ще бъде в 9.00, поради изключително важният мач на ФК Янтра Габрово срещу Спартак Плевен, започващ в 14,30.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици