новини от региона

Стартира първенство по минифутбол

   Феновете на футбола в Пазарджик ще бъдат зарадвани с първенство по минифутбол, организирано от Българска асоциация по минифутбол (БАМФ). То ще стартира на 04.03. на терените на "Релакс Арена". Срокът за записване е до 27.02, след което ще се организира техническа конференция, на която ще се определи формата на първенството, според броя на участващите. За целта желаещите отбори трябва да се регистрират в сайта на БАМФ http://bamf-bg.eu/register . Всеки мач от първенството ще бъде обслужван от съдия, лекар, делегат-статистик и видео оператор. Освен удоволствие от играта отборите ще получат разнообразна статистика в реално време, отразяваща случващото се на терена, както и видео материал за всеки свой мач. Предвидени са парични и предметни награди, БАМФ ще даде шанс на най-добрите отбори да участват в републиканските турнири - Шампионска лига и Лига България за сезон 2019/2020. Освен регистрация в сайта на БАМФ всеки отбор ще трябва да заплати следните такси:

1. Такса за участие - членски внос към БАМФ и БФС - 60лв.

2. Депозит за участие - 50лв. Този депозит се възстановява и покрива таксата за последния мач на всеки отбор, ако е спазвал всички финансови изисквания през сезона.

3. Персонална картотека на играч, валидна за една календарна година - 6лв. Играчи, имащи валидни картотеки и участващи в отбори от други градове от първенствата на БАМФ няма да заплащат такава.

4. Такса за всеки мач - 50лв, покриваща наема на терена и длъжностните лица.

Право на участие имат всички обичащи футбола, с изключение на футболисти с настоящ професионален договор. 

Срещите ще се играят в делнични дни в часовете 19:00, 20:00 и 21:00. Повече подробности и информация на телефони 0895676643 и 0885127389 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици