новини от региона

Честита мъжка рожба на Ивайло Данчев!

Ивайло Данчев е горд татко

Честита мъжка рожба на Ивайло Данчев!
Екипа на БАМФ-Северозапад вече е с един член повече след като тази сутрин се роди Константин. 4 килограма и 52 сънтиметра .
Така един от водещите рефери по мини футбол в България вече е баща и на син и дъщеря . Малката Алекс която е на 7 ще се грижи много и ще обича братчето си Константин. Целият екип на БАМФ пожелава на Константин да е жив и здрав , много да радва родителите си и най - вече да върви по стъпките на бащата си. Да е силен Българин ,достоен мъж и винаги да отстоява правдата. Скоро Ивайло ще почерпи всички защото в този момент е много щастлив и чакаме Костантин да покаже дали ще надмине татко си с уменията с топка. 

Бившият футболист на Ботев /Вр/ Ивайло Данчев  е горд татко на момченце. Точно в 8.39 ч. тази сутрин в Първа АГ „Света София” проплака малкият Константин. Ивайло, който работи като полицай към АЕЦ „Козлодуй” и съпругата му Виолина изразиха специални благодарности към екипа от доктори и сестри, осъществил израждането. Фамилията става вече 4-членна. Каката Александра е на 7 години и няма търпение да се включи в грижите за малкия юнак, който най-вероятно след време ще тръгне по стъпките на баща си, късал мрежите на съперниците в професионалния и аматьорския футбол.

Ивайло Данчев го чака яко черпене, тъй като повечето му близки приятели от спорта и службата са популярни с афинитета си към марковите напитки. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици