новини от региона

НОВИ ПРАВИЛА ЗА КАРТОТЕКИРАНЕТО В БАМФ-ВРАЦА

САМО КАРТОТЕКИТЕ ОТ ЛИГИТЕ ЩЕ СЕ ИГРАЕ ПО ТУРНИРИТЕ

ВАЖНО!
ОТ НАЧАЛОТО НА НОВАТА 2019 ГОДИНА ОТ 01.01.2019.
В БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ НОВО ПРАВИЛО ЗА КАРТОТЕКИРАНЕ И УЧАСТИЕ ШАМПИОНАТИТЕ И ТУРНИРИТЕ НА ФОРМАТ -ФУТБОЛ 6.
****ВСИЧКИ ТУРНИРИ КОЙТО ОРГАНИЗИРА БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД ПРЕЗ 2019 - БГ ОЙЛ КЪП , КУПИ НА РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ В СЕВЕРОЗАПАДА ,РИМЕКС КЪП,СУПЕР КУПИ , И ПО МАЛКИ ТУРНИРИ (ЛЕТНИ ,ПРОЛЕТНИ , ЗИМНИ И ЕСЕНИ). ОТБОРИТЕ ЩЕ ВЗИМАТ УЧАСТИЕ С КАРТОТЕКИТЕ ОТ ЛИГИТЕ И ПЪРВЕНСТВАТА В КОЙТО УЧАСТВАТ.ЗАБРАНЯВА СЕ ПРАВЕНЕТО НА СБОРНИ ОТБОРИ ПО ТУРНИРИТЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ЗАПАЗИ ЦЕЛОСТТА НА ОТБОРИТЕ И ТОВА ВСЕКИ ОТБОР ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЛЯВАН ОТ НЕГОВИТЕ ИГРАЧИ А НЕ ОТ ДРУГИ. С ТОВА ЩЕ СЕ ИЗБЕГНЕ ПОЯВАТА НА ОКОЛО 20 ИГРАЧИ КОЙТО ВИЖДАМЕ НА ВСЕКИ МАЧ ПО ОТБОРИТЕ В РАЗЛИЧНИ ТУРНИРИ ИМА ИГРАЧИ КОЙТО ЗА ГОДИНАТА СА ИГРАЛИ ЗА 15-20 ОТБОРИ. А ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ РАЗБИВАТ И САМИТЕ ОТБОРИ И СТАВАТ КОНФЛИКТИ МЕЖДУ КАПИТАНИ И ОРГАНИЗАТОРИ. НЕКА ВСЕКИ ОТБОР ДА ПЕЧЕЛИ КУПИ С НЕГОВИ СИЛИ А НЕ С ДРИЙМ ТИМОВЕ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА.
* ВАЖНОТО Е ДА ИМА КАРТОТЕКА И ДА ФИГУРИРА В ОТБОРА ЗА ДА МОЖЕ ДА УЧАСТВА И НАЙ -ВЕЧЕ ДА ИМА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ОРГАНИЗАТОРА НА ДРУГИЯ ОТБОР АКО ИМА ТАКЪВ.

1. ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА ДО 25 ИГРАЧИ , КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ ДО ИЗПЪЛВАНЕ НА БРОЙКАТА ПРЕЗ ПЪРВИЯТ ПОЛУСЕЗОН. КАРТОТЕКИРАНЕТО СЕ ЗАБРАНЯВА СЛЕД 1 КРЪГ НА ВТОРИЯТ ПОЛУСЕЗОН. ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ОТ ВИСШАТА ЛИГА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ДРУГИ ПЪРВЕНСТВА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД ,СТИГА ОРГАНИЗАТОРА НА ОТБОРА ДА Е СЪГЛАСЕН С ТОВА. РАЗРЕШЕНИЕТО ГО ДАВА САМО КАПИТАНА ИЛИ ОРГАНИЗАТОРА НА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОТБОР.ТРАНСФЕРИТЕ НА ИГРАЧИ ОТ ЕДИН В ДРУГ ОТБОР СА ПОЗВОЛЕНИ САМО ПРЕЗ ПАУЗАТА МЕЖДУ ПОЛУСЕЗОНИТЕ И СЕЗОНИТЕ АКО ОРГАНИЗАТОРИТЕ СА СЪГЛАСНИ И ПОСТИГНАТ ДОГОВОРКА ПО МЕЖДУ СИ.

2."Б" ГРУПА МОГАТ ДА СЕ КАРТОТЕКИРАТ ДО 25 ИГРАЧИ
КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ ДО ИЗПЪЛВАНЕ НА БРОЙКАТА ПРЕЗ ПЪРВИЯТ ПОЛУСЕЗОН. КАРТОТЕКИРАНЕТО СЕ ЗАБРАНЯВА СЛЕД 1 КРЪГ НА ВТОРИЯТ ПОЛУСЕЗОН. "Б" ГРУПА ЕДИН ОТБОР МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА САМО ПО ТРИМА ИГРАЧИ ОТ ВИСШАТА ЛИГА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ОТБОР СА ТЕ .АКО ЕДИН ТИМ ОТ ТАЗИ ЛИГА ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 3 -МА ОТ ВИСШАТА ЛИГА ГУБИ МАЧА СИ СЛУЖЕБНО. ТЕЗИ ИГРАЧИ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ДА ИГРАЯТ В "Б" ГРУПА САМО СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕТО НА ОРГАНИЗАТОРА СИ В ВИСШАТА ЛИГА КЪДЕТО МУ Е ОСНОВНИЯТ ОТБОР И С НЕГО ИГРАЕ И ПО ТУРНИРИТЕ.ТРАНСФЕРИТЕ НА ИГРАЧИ ОТ ЕДИН В ДРУГ ОТБОР СА ПОЗВОЛЕНИ САМО ПРЕЗ ПАУЗАТА МЕЖДУ ПОЛУСЕЗОНИТЕ И СЕЗОНИТЕ АКО ОРГАНИЗАТОРИТЕ СА СЪГЛАСНИ И ПОСТИГНАТ ДОГОВОРКА ПО МЕЖДУ СИ.

3.БИЗНЕС ЛИГА - ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА ДО 25 ИГРАЧИ , КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ СТИГА ДАДЕНИЯ ИГРАЧ ДА ИМА ТРУДОВ ДОГОВОР С ФИРМАТА УЧАСТНИК В ЛИГАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦА. ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ БИЗНЕС ЛИГАТА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ДРУГИ ПЪРВЕНСТВА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ.,СТИГА ПРЕЗИДЕНТА НА ФИРМАТА ДА ПОЗВОЛИ ТОВА. ТРАНСФЕРИТЕ В ДРУГ ОТБОР ОТ ЛИГАТА СА ЗАБРАНЕНИ ПРЕЗ 2019
4.НЕДЕЛНА ЛИГА - ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА ДО 25 ИГРАЧИ , КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ ДО ИЗПЪЛВАНЕ НА БРОЙКАТА ПРЕЗ ПЪРВИЯТ ПОЛУСЕЗОН. КАРТОТЕКИРАНЕТО СЕ ЗАБРАНЯВА СЛЕД 1 КРЪГ НА ВТОРИЯТ ПОЛУСЕЗОН. ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ОТ НЕДЕЛНА ЛИГА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ДРУГИ ПЪРВЕНСТВА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД ,СТИГА ОРГАНИЗАТОРА НА ОТБОРА ДА Е СЪГЛАСЕН С ТОВА. РАЗРЕШЕНИЕТО ГО ДАВА САМО КАПИТАНА ИЛИ ОРГАНИЗАТОРА НА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОТБОР. ВСИЧКИ ОТБОРИ МОГАТ ДА УЧСТВАТ В НЕДЕЛНА ЛИГА.

5.ЗИМНА ЛИГА- ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА ДО 25 ИГРАЧИ , КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ ДО ИЗПЪЛВАНЕ НА БРОЙКАТА ПРЕЗ ПЪРВИЯТ ПОЛУСЕЗОН. КАРТОТЕКИРАНЕТО СЕ ЗАБРАНЯВА СЛЕД 1 КРЪГ НА ВТОРИЯТ ПОЛУСЕЗОН. ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ЗИМНА ЛИГА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ДРУГИ ПЪРВЕНСТВА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД ,СТИГА ОРГАНИЗАТОРА НА ОТБОРА ДА Е СЪГЛАСЕН С ТОВА. РАЗРЕШЕНИЕТО ГО ДАВА САМО КАПИТАНА ИЛИ ОРГАНИЗАТОРА НА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОТБОР.ВСИЧКИ ОТБОРИ МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ЗИМНА ЛИГА.

6.ЛИГА ВЕТЕРАНИ- ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА ДО 15 ИГРАЧИ , КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ ДО ИЗПЪЛВАНЕ НА БРОЙКАТА ПРЕЗ ПЪРВИЯТ ПОЛУСЕЗОН. КАРТОТЕКИРАНЕТО СЕ ЗАБРАНЯВА СЛЕД 1 КРЪГ НА ВТОРИЯТ ПОЛУСЕЗОН. ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ОТ ЛИГАТА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ДРУГИ ПЪРВЕНСТВА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БАМФ-СЕВЕРОЗАПАД БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ. ТРАНСФЕРИТЕ ПРЕЗ 2019 В ЛИГАТА СА ЗАБРАНЕНИ.

7. ВСИЧКИ ДРУГИ ФОРМАТИ СА С ДРУГИ ПРАВИЛА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЕЗИ ПОСОЧЕНИТЕ ПО ГОРЕ-ФУТБОЛ 4,ФУТБОЛ 5,ФУТБОЛ 8 И ЛИГИ ЗА ДЕЦА И ЖЕНИ. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици