новини от региона

Момчетата от квартала натупаха шампиона на България

Отборът на Тарос Трейд нанесе изненадващо поражение на КЦМ 2000 ГРУП, в мач от шести кръг на "ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА". "Момчетата от квартла", както сами се определиха играчите в маскировъчно-черни екипи не показваха с нищо какво са подготвили за именития си съперник, след като срещата започна по сценария от всички срещи до сега между тези съперници. Димитър Джонджуров откри резултата в 6-тата минута, а Румен Генев затвърди преднината за КЦМ в 16-та.

Тук някъде започна приказката за Тарос Трейд. "Маскираните" бяха поведени от своя капитан Димитър Сотиров, който върна гол в 19-та минута. Последва изравняване до края на полувремето, чрез попадение на Борис Благоев в 23-та. През втората част "момчетата от квартала" вкараха мача в своя коловоз и съвсем заслужено стигнаха до пълен обрат в 27-та минута, когато в головата сметка на своите се включи Радослав Налбантов. Последва затвърдяване на преднината от дузпа, успешно реализирана от Господин Сталинчев (43'). Последният пирон в ковчега на шампионите на България за 2018г заби Борис Благоев в края на срещата.

Така пътят към Стара Загора за двата тима, където ще се проведе квалификацията на WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА, зона Югоизток, ще бъде коренно различен. Окрилени от знаменитата си победа, пред Тарос Трейд предстои задачата да използват инерцията в битките срещу Hott (Карлово) и ФК Арда 1924 (Кърджали). Леко приземени, шампионите от КЦМ 2000 ГРУП ще трябва да се вдигнат и да се върнат на пътя на победата с мачове срещу FC Lauta Hools (Пловдив) и PIRATES (Чирпан).

Ето пълен запис на срещата, за която ще се говори още дълго:
резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици