новини от региона

ФК Импулс продължава без загуба в "Лига Кърджали"

Приятната изненада в първенството по мини футбол на Кърджали - ФК "Импулс" постигна нов успех, побеждавайки с 4:1 ФК "Припек". В мач от пети кръг на първенството двата отбора изнесоха добър двубой с много интересни ситуации и пред двете врати. За белите от ФК "Импулс" точни бяха Мехмед Раим на два пъти, Алтънер Сали и Шабан Исмаил. Попадението за припекчани пък бе дело на капитанът Иван Башев от дузпа. С победата момчетата на "Импулс", водени от играещият президент - Бекир Ергюн се изкачиха на третата позиция във временното класиране.
В друг двубой от пети кръг, отборите на "Global Net" и "Джебел 1928" предложиха истински спектакъл с много красиви голове. Джебелчани спечелиха с резултат 11:4, а головете реализираха: Адем Алиосман, Али Мехмед(2), Мустафа Исмет(2), Метин Халил(2) и Юзджан Шабан(4). За "Global Net" точни бяха Гавраил Маргаритов(2), Евгени Георгиев и Николай Тончев, а президента на тима Лазар Попов записа първи минути в първенството, като не пропусна да се отчете с две асистенции към съотборниците си.
В откриващият двубой на кръга "One Minute" се наложи над "Докторите" с 5:2. За червените участие не можеше да вземе играещият президент Бекир Шабан, който лекува травма. В негово отсъствие капитанът Фахри Тасим поведе отбора, като реализира хеттрик и подаде за другите две попадения. Съответно на Дениз Асенов и Осман Хамза, които пък от своя страна не пропуснаха да се разпишат. Точни за своите пък бяха капитанът Ахмед Юсеин и Мюрен Сали.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици