новини от региона

ФК "Старо Село 777" изненада Pasta Gabrovo в дербито на 5 кръг от АНЛ Габрово

ФК "Палаузово" продължава с пълен актив от точки

В Неделя се изиграха мачовете от 5 кръг на АНЛ Габрово. Още първата среща бе тази, която се определяше предварително като дербито на деня.  В нея ФК "Старо Село 777" се наложи над Pasta Gabrovo, с 5:3. С хеттрик се отличи Иван Георгиев, а още два красиви гола добави Радослав Гутев. За миналогодишните шампиони, точни бяха Станимир Лилов, на два пъти и веднъж Васил Нанков.

Лидерът в класирането ФК "Палаузово" продължи с убедителното си представяне и все още няма загубена точка. Петата поредна победа бе и най - изстраданата до момента. Тя бе постигната над Eagles, с минималното 1:0. Златното попадение бе дело на Бисер Стефанов, още в 19 мин.

Друг от фаворитите в лигата, Копакабана, се справи отлично в петия си мач и надигра Рио, с 5:0. Най - опитният в отбора, Пламен Меразов, наниза два гола, а по един добавиха Петко Моровяков, Николай Митев и Иван Стефанов.

Отборът на Веспа бе още по - убедителен, като разгроми Street football, с 9:0. Павел Пайнаров и Пресиян Цвятков бяха изключително съсредоточени и се отчетоха с хеттрик в мача. По един гол добавиха още Георги Ганчев, Ангел Ангелов и Андриян Христов.

В последната среща, Идеал Стандарт Видима победи ФК "Шумата", със 7:2. Тихомир Мангелов увенча тазгодишният си дебют в лигата с цели три гола. По един за отбора му вкараха още Галин Илиев, Симеон Иванов, Кристиян Братованов и елитния ни рефер Никифор Велков, който също дебютира едва в 5 кръг на този сезон. За момчетата от Шумата точни бяха Денчо Данчев и Иван Иванов.

Тази Неделя няма да има мачове от АНЛ Габрово, тъй като четири наши отбора ще защитават честта на Габрово в турнира Лига България, чиято първа фаза ще се проведе в Плевен. Следващият кръг ще бъде на 4 Ноември, Неделя.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици