новини от региона

"Граничар" също продължава без загуба в "Лига Кърджали"

ФК "Граничар" постигна успех със 7:3 срещу осакатения отбор на ФК "Джебел 1928", като по този начин отборът от Кирково продължава без загуба в първенството на БАМФ Кърджали. В тази среща джебелчани не можеха да разчитат на доста от основните си състезатели и това определено оказа влияние в представянето им. Разбира се не може да се отрече и страхотният стил на игра, който показват момчетата от Кирково още от началото на първенството. Зелените в пореден двубой играят с уникална лекота, а сработването им е на много добро ниво. Показателно за това е и, че те поведоха в резултата със 7:0 след хеттрик на Александър Димитров и 2 попадения на Слави Димитров. Останалите две попадения бяха дело на Атанас Колев и Любослав Илиев. За ФК "Джебел 1928" се разписаха сърцатият капитан Юксел Мехмед, както и отчелият се с две попадения и две греди Али Мехмед. Интересното е, че тези три попадения паднаха в рамките само на две минути. 
В ранната среща за деня отборите на ФК "Арда 1924" и ФК "Докторите" изиграха един изключително коректен двубой, който може спокойно да бъде за пример. С по две попадения за "Арда 1924" се отчетоха Любомир Стефанов и Цанко Бисеров, а едно добави и Ерай Салиф. За медиците пък точен бе капитанът Ахмед Юсеин. 
В среща номер шест за трети кръг падна и може би първата изненада в първенството. В един здрав, но коректен двубой, освеженият отбор на ФК "Импулс надделя с 5:1 над "Ю ЕС Инженеринг", които подобно на джебелчани имаха доста кадрови проблеми. Мехмед Раим и младият Алтънер Али записаха по два гола на сметката си, а един добави и Емрах Хасан. За Ю ЕС Инженеринг пък точен бе Юсеин Тасим, който се разписа директно от корнер. 
За "Футболист на седмицата" в трети кръг наградата ще бъде връчена на Велислав Терзиев от ФК "Мастило", отчел се с две попадения и две асистенции в спечеленото дерби с 4:3 срещу FC "Balkanstroy". 
Наградата "Футболист на месеца" за септември пък ще отиде в ръцете на Михаил Младенов от ФК "Приятели Юнайтед". С цялостното си представяне, головете и асистенциите в първите два кръга от първенството Михаил Младенов заслужи първата награда "Футболист на месеца", която се дава в" Лига Кърджали".  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици