новини от региона

"Пълдин Атлетик" поведе класирането в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА

"Оазис" и "Имхотеп" с първа победа, новакът "Uefalona" измъкна точка от "Тарос Трейд"

Снощи бе даден старт на новия сезон 2018/2019 на ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА. Първи на зеления килим на Младежки Център имаха честта да стъпят отборите на AFC "Cvet Junior" и ФК "Оазис". Два от традиционно стойностните отбори в лигата, направиха един запомнящ се двубой, в който играта на котка и мишка надделяваше. В крайна сметка "Оазис" стигна до победата с 4:6, след като Христо Стаев наниза 4 попадения. 


Дебютантите от "Uefalona" измъкнаха една точка от четвъртите в предходния сезон "Тарос Трейд", след мач, който заслужава вашето внимание. "Белите" изоставаха в резултата почти през целия двубой, като късно попадение на Иван Сотиров спаси отбора от фалшстарт, краен резултат 2:2.


"Пълдин Атлетик" се прояви като негостоприемен тим, след като не пожали другия дебютант в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА "Любекс", разгромявайки го с 11:3. По един хеттрик на сметката си записаха Александър Деянов и Светослав Каламов. Тази победа постави "Пълдин Атлетик" начело на класирането, поне докато се изиграят и останалите три мача в групата.


Третият нов отбор в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА "Имхотеп" стартира сезона с победа. Макар и трудно, "фараоните" пречупиха коравия тим на FC "Fighters" с минималното 2:3. Може би малко самочувствие и късмет не достигнаха на "бойците" да измъкнат нещо от тази среща, след като 15-тина минути преди нейния край все пак водиха в резултата.


Най-лесната победа в този кръг отиде на сметката на ФК "Даяна", които без много пот спечелиха служебно срещу "Бирен Спортист". Момчетата от Пазарджик претърпяха сериозни кадрови проблеми, след като в срещи от регионалните групи на голям терен, генерираха седем контузени играчи.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата