новини от региона

"Бактрейд" и "Трада Дизайн" с убедителни победи на стартa на LA LIGA

Сезон 2018/2019 стартира повече от обещаващо

Тази вечер стартира Сезон 2018/2019 с два двубоя от хипер групата на Градска Футболна Лига LA LIGA. Честта да открият новата спортно-състезателна година имаха отборите на "Taurus Bulls" и "Бактрейд". Двата тима подходиха по огледално различен начин. Симпатичният тим на "биковете", ударен от силни кадрови проблеми, едва събра шест човека за двубоя, срещу което "оранжевите" противопоставиха силно амбицирани 10 футболиста. Съвсем логично, "Бактрейд" стигна до крайната победа, като се наложи с разгромяващото 2:13. Разбира се, освен силната игра на "оранжевите", малшанса за "Taurus" продължи и в хода на срещата, когато футбилист в бяло се контузи. Чест прави на отбора на Бактрейд, че веднага предложиха един от техните футболисти да се включи като шести човек в отбора на противника, като дори подсигуриха и смяна на този шести човек. Това разбира се, не остана незабелязано и ще бъде поощрено от ръководството на лигата.

Шест голя отбеляза Анедрей Палов, а с по един хеттрик се отчетоха Александър Димитров и Николас Томопулос.


Във втората среща за деня, бе празник на атакуващия футбол. Независимо, че двата тима си размениха водачеството в резултата на няколко пъти, нито за миг не помислиха за защитен футбол. Дори напротив, аплодисменти за смелия дебют на "Трагедия" в Градска Футболна Лига, които независимо загубата от "Трада Дизайн" с 10:6, не свалиха усмивките от лицата си.

Ангел Ванцов вкара пет попадения на сметката за "Трада Дизайн", докато "Трагедия" противопостави хеттрик на Героги Янков, за кеф на своята гръмогласна агитка, дошла да подкрепи дебюта на отбора.

Така след тези два мача, "Бактрейд" повежда класирането, следвани от "Трада Дизайн". В сряда двубоите от LA LIGA продължават, като може да проследите мачовете в GFL TV в You Tube.


Абонирайте се за GFL TV в You Tube и гледайте всички мачове от лигата.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици