новини от региона

Вече е ясен финалът на летния турнир “Чилингира Къп”

В битката за първото място ще спорят отборите на “Бат’ Динко и приятели” и “АТИ КОНСУЛТ ORBIT”.

Вече е ясен финалът на летния турнир “Чилингира Къп”. В битката за първото място ще спорят отборите на “Бат’ Динко и приятели” и “АТИ КОНСУЛТ ORBIT”. 

Тимът на “Бат’ Динко и приятели” надигра “ПФК Чичовци” с 4:1 в много оспорван полуфинален дбубой, в който головете за победителите отбелязаха Бойко Котев, Цветелин Добричов, Владимир Бахъров и Теодор Тодоров. В другия полуфинал “АТИ КОНСУЛТ ORBIT” не допусна попадение във вратата си и извоюва успеха с 3:0 над “Актив комерс”. Точни за победата бяха Любослав Пирсафов, Димитър Спасов и Милен Шуманов. Големият финал на “Чилингира Къп” ще се проведе в понеделник (03.09.) от 20:45 ч.

В Лигата има нов лидер. “Accedia” постигна победа, този път над “Axway” с 5:2 и излезе начело в класирането. 

В най-резултатния мач от четвъртък “Endava” разгроми “IBM” с 12:4, като в отбора на победителите се отличава присъствието на бившия младежки национал Атанас Дреновички. 

Друг национал - Добата Михайлов, който преди няколко седмици защитаваше цветовете на България на Европейското първенство по минифутбол в украинската столица Киев, се преквалифицира и сложи вратарските ръкавици. Способностите му под рамката на вратата си проличаха за втори пореден път и неговият “Genius Sports” отново записа суха мрежа, този път побеждавайки безапелационно “TIS” с 11:0.

В друг мач “Persy” успя да стигне до първата си победа за сезона - жадуваният успех дойде след 5:4 над “Tryzens”. 

Отличните изяви на младоженеца на вратата на “DATECS” Станислав Величков пък бяха в основата на победата на тима му с 3:1 над "IPSOS". 

В другите мачове от вчера “Software AG” надигра “GTT” със 7:3, “MobiSystems” - “We are Pentagon” 2:1, “Imperia Online” - “ГФК България” 4:3, “GRAFIXOFT” - “EGT-II” 4:2 и “Visteon” - “TEK EXPERTS” 4:0. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици