новини от региона

"Без Напрежение" извадени от летния турнир, вижте всички решения на ДК на БАМФ

На заседание на Дисциплинарната комисия на БАМФ, след края на 1 кръг на летния приятелски турнир "ЧИЛИНГИРА КЪП", след преглед на докладите на длъжностните лица на двубоите "Лозен Сити - Без напрежение" и "БНС РЕД БУЛС - Va Pu Cu Sofia", взе следните решения:

1. Изважда отбора на "БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ" от летния турнир, поради отказ да заплатят глобата в размер на 65лв, породена от неявяване в срещата от 1 кръг, без предупреждение на организаторите. Всички отбори, които имат мачове с този отбор, ще печелят служебно с 5:0.

2. Наказва ВАСИЛ НИКОЛОВ (БНС РЕД БУЛС) с лишаване от състезателни права за 1 среща, за получен червен картон. (Пропуска срещата от 2 кръг).

3. Наказва FELIPE PIRK (Va Pu Cu Sofia) с лишаване от състезателни права за 1 среща, за получен червен картон. (Пропуска срещата от 2 кръг).

3. Наказва MARCIO MANSOUR (Va Pu Cu Sofia) с лишаване от състезателни права за 1 среща, за получен червен картон. (Пропуска срещата от 2 кръг).

4. Изважда отборите на Вършец, Mr.Pizza, Столичен Авто Транспорт и Дружба от летния турнир, поради отказ от участие в надпреварата. Всички отбори, които следва да играят с тези съперници, ще печелят двубоя служебно с 5:0.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици