новини от региона

Amore замества БОЦА Е РЕЛИГИЯ в ЗИМНА ЛИГА

Шампионът за 2013 СпИртист и Wimbledon поведоха колоната след втория кръг

Изиграха се първите два кръга от ЗИМНА ЛИГА 2014/2015, организирана от Градска Футболна Лига. В тях най-силно впечатление направи победния ход, с който миналогодишния шампион ФК СпИртист започна новата кампания с 2 поредни победи със 7:2 над АФК Марица и с 5:2 над коравия тим на АПФК Пловдив. По този начин "спиртистите" все още нямат поражение в този турнир.Силен старт направиха момчетата от Wimbledon, след две победи над 10:0 над Bohemians и с минималното 5:4 над ФК Сборна дружина. Така двата тима оглавяват временното класиране с пълен актив от 6 точки. 

Четири отбора са с по една победа след втория кръг, а именно Bohemians, след 5:0 над Select, АФК Марица, след 3:1 над ФК Агротийм, ФК Агротийм с победа с победа от 4:3 над ФК Сборна дружина и Select, надвивайки с 8:3 Багатур Пловдив. След зрелищното 3:3 по между си в мач от втория кръг, отборите на Багатур Пловдив и Ред Бул поделят 7-мо и 8-мо място, само с по точка актив. 

Три отбора са без актив, в дъното на класирането, ФК Сборна дружина, АПФК Пловдив и Amore. Последния тим влиза на мястото на БОЦА Е РЕЛИГИЯ, след като последните отказаха да участват в шампионата, въпреки заявеното желание от тяхна страна. Така служебната победа на АПФК Пловдив се анулира, а мачът от първия кръг с Amore, ще се изиграе на 21 февруари от 14:00ч.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици