новини от региона

FC Lauta Hools на финал в ТРИМОНЦИУМ КЪП 2018

Мини футбол, екшън, драма, обрати и топ изпълнения - това ни предостави срещата реванш от полуфиналите на ТРИМОНЦИУМ КЪП 2018, противопоставила отборите на FC Lauta Hools и FC Siza Sport. След като в първата среща победата бе грабната от черно-белите с минималното 3:2, нищо не предвещаваше торнадорто което се завихри в началото на двубоя. За няма и 10 минути, Lauta Hools поведе с 3:0. Христо Тошев откри в 3-та минута, а Игнат Дишлиев даде солидната преднина с два гола в 5-та и 10-та минута. Всичко за бъдещия финалист сякаш беше ясно, с оглед 4-те гола преднина, които черно-белите имаха към момента. 

Не така мислиха от Siza Sport. Алил Кардашев (10') и Николай Каламов (19') намалиха преднината на противника, преди Христо Тошев (23') да върне единия гол преднина. Веднаха обаче, Николай Каламов (23') с ново попадение заличи този го, а след него Николай Павлов с два гола в 28' и 31' доведе нещата до пълен обрат - 4:5 за Siza Sport, а съперничеството започваше от начало. Този развой притесни за кратко Lauta Hools, но след това черно-белите стъпиха на познатите си обороти и развръзката в срещата не закъсня. Игнат Дишлиев оформи хеттрик в 38-та минута, а след него Борис Кацаров (42') даде гол преднина за своите.

И ако си мислите, че драма липсваше - бъркате. Петьо Димитров изравни резултата в 48-та минута и в оставащите минути FC Siza Sport тръгна мощно напред, но сякаш за повече "сините" нямаха сили.

По този начин FC Lauta Hools ще се изправи срещу МАЛКОТО ПОНИ на големия финал на ТРИМОНЦИУМ КЪП 2018, понеделник, 16 юли 2018г от 21ч на терен 2 на Младежки Център Пловдив.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици