новини от региона

МАЛКОТО ПОНИ с обрат на реванша в ТРИМОНЦИУМ КЪП

Футболистите на МАЛКОТО ПОНИ, стигнаха до обрат във полуфинала - реванш от квалификационият турнир ТРИМОНЦИУМ КЪП 2018, след като във втория мач  се наложиха 4:1 над 60К и с общ резултат 7:5 се класираха за финала на надпревара.

Петър Гетов откри за "понитата" в 7-та минута, но Виктор Трайков възстанови равенството. Играта стана двуостра, като своите шансове имаха и двата отбора. Разбира се крехката перднина от първата среща, даваше нужната увереност на 60К и логично, те бяха по-спокойния отбор на терена. Стигна се до 33-та минута, в която адски куриозно се стигна до гол за МАЛКОТО ПОНИ. Вратарят на 60К вкара топката в игра, подавайки я на защитник пред себе си. Съотборниците му извикаха за смяна, но според правиалата играта не се спира. Защитникът в бяло спря кълбото и не продължи да играе. Тогава находчивият Габриел Келешан открадна топката и я заби я мрежата, пред ошашавания поглед на Светослав Брайков. Ситуацията "гипсира" и съдийската бригада, в състат Трендафил Думбалаков и Светослав Енчев, като първия след около 5 секунди наду свирката, признавайки напълно редовния гол на "розовите". Последва протест, но на записа ясно се вижда, как Брайков вкарва топката в игра, необезпокояван от никого. Този гол изнерви шампионите на IT лигата и това влоши качеството на тяхната игра. Моментният резултат пращаше мача в рулетката на дузпите. Развръзката в двубоя дойде драматично. С гол в последната минута на Ваклин Митренов, МАЛКОТО ПОНИ си осигури класиране за финала. 60К реагираха като ожилени, но вместо да стигнат до ново изравняване, даващо им място на финал, допуснаха нов гол, дълбоко в продълженията, дело на Атанас Левов.

Така МАЛКОТО ПОНИ излиза в понеделник, 16 юли от 21:00ч на Терен 2 на Младежки Център Пловдив, в битка за титлата в ТРИМОНЦИУМ КЪП, даваща квота за БАМФ ШАМПИОНСКА ЛИГА 2018/2019.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици