новини от региона

60K спечели първия полуфинал на "ТРИМОНЦИУМ КЪП"

Шампионът на "IT лига" 60К се наложи минамално с 4:3 над шампионите на "МФЛ Бизнес Лига" Малкото Пони, в първия полуфинал на квалификационният турнир ТРИМОНЦИУМ КЪП 2018. IT-специалистите поведоха с гол от съблекалнята, след като още в първата си атака принудиха Божидар Зелямов да забие топката в собствената си врата. Последва отговор от символичните гости, които направиха обрат на резултата, чрез попадения на Петър Гетов в 9-та и 16-та минута. Силния дъжд, който се изсипа по време на целия двубой, направи играта динамична, а топката сложна за овладяване. Това изобщо не притесни играчите на 60К и като че ли те се адаптираха по-добре от своя съперник в сложната метеорологична обстановка. До края на полувремето резултата се обърна в другата посока още веднъж. Този път IT-тата поведоха в резултата, след като първо се разписа Виктор Трайков (23'), а секунди по-късно същото стори и Янко Вранчев (24').

През втората част двата тима заиграха по-предпазливо и стабилно в защита, което доведе до липсата на много голове. Едва две минути преди края преднината на 60К стана 4:2, след гол на Петър Петров. Малкото Пони реагира светкавично и върна едно попадение чрез Божидар Зелямов (49'), с което играчът се реваншира за грешката в началото на двубоя. За повече "розовите" нямаха време и срещата приключи при крайнотео 4:3

Така в четвъртък от 20ч следва мач реванш, като минималната победа на 60К не им дава никаква сигурност. Шансовете и пред Малкото Пони са живи. Ето защо, очакванията за втората среща са също да бъде толкова интересна и завързана, колкото беше и тази.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици