новини от региона

АФК Белица 20 спечели OPEN CUP 2018

Традицията продължава - пореден дебютант в ГФЛ с трофея

"АФК Белица 20" разгроми "Бактрейд" с 10:3 на финала на OPEN CUP 2018, като по този начин не остави никакви съмнения в спечелването на трофея през този сезон. По този начин "тъмно-сините" стават третият пореден дебютант в Градска Футболна Лига, който успява да спечели трофея в първия си сезон в лигата, след като това направиха "Последен Шанс" (2016) и "Победа" (Царацово) (2017).

Срещата изобщо не предвещаваше торнадото, което връхлетя "Бактред", след като в 4-та минута Меликаров откри резултата за "оранжевите". "Белица" отговориха подобаващо, след като за само за минута стигнаха до обрат, с голове на Димитров (8') и Хаджийски (9'). Ключов за мача се оказаха нови 60 секунди, в които "тъмно-сините" успяха да пречупят своя съперник. Младен Хайджийски оформи хеттрик в 16-та и 17-та минута, което вдъхна нужното спокойствие и увереност в играта на тима.

Втората част започна както и първата - гол за "Бактрейд", дело отново на Меликаров (30'). Вдъхновени от попадението, "оранжевите" тръгнаха да печелят мача, но това сякаш беше добре дошло за "Белица" и играчите в сини екпи подхавнаха своя съперник на контра атака и съвсем заслужено го разгромиха. Втори хеттрика, дело на Костадин Димитров се оформи с попадения в 38' и 40'. Младен Хаджийски увеличи головата си сметка на на четири попадения, с гол в 48-та. Капитанът Йордан Шарков също записа името си сред голмайсторите в 49-та. Веселин Батинов вкара 45-я си гол в OPEN CUP в 45-та минута, с което заслужено стана голмайстор на надпреварата, за което бе награден след края на срещата. "Бактрейд" вкараха трети гол чрез Белилов (49'), но само колкото да намалат разликата.резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици