новини от региона

Летен турнир: PLOVDIV OPEN 2018

Градска Футболна Лига дава възможност на всички свои членове и приятели да се включат в лятната надпревара PLOVDIV OPEN 2018, която ще се проведе за първи път това лято, в периода 2 юли - 31 август 2018г. Правилата са повече от елеметарни - всеки отбор, който заяви контролна среща в посочения период и тя се проведе под егидата на ГФЛ, получава точки. Събраните точки носят участие на отбора в класиране. Победителят в крайното класиране печели купа, безплатно участие в сезон 2018/2019 на Градска Футболна Лига и квота за републиканския турнир "БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ".

Точкуването за определяне на класирането е следното: победата носи - 3 точки на победителя, равенството по 1 точка и за двата тима. Всеки отбор получава и по 1 точка за участие в мач.

За мачовете от PLOVDIV OPEN 2018 ще се вкарват само резултатите, без да се води статистика. В мача ще има само съдия, с цел намаляване на разходите. При желание от страна на отбора ще може да се прави видеозапис на мача.

За да се включите в надпреварата е необходимо да съобщите на организаторите от ГФЛ на телефон 0892 242 838 - Христо Христов. Вариантите за организиране на контрола са 2 - или да си намерите съперник или да помолите организаторите да ви намерят. Часът и мястото на двубоя се уточняват индивидуално за всяка среща.  Таксата, която ще плащат отборите участници ще зависи от мястото, където се провежда двубоя и от продължителността.

Безплатното участие в сезон 2018/2019 на Градска Футболна Лига включва покриването на годишна такса участие и картотеките на 12 футболиста от отбора. За да придобиете право да спечелите тези награди, е необходимо отборът ви да е изиргал минимум 6 мача.

В дадена среща не е задължително да се ползват само футболисти от състава на отбора в сайта на БАМФ, но за да се признае, че даден отбор е провел контрола и тя да се пише на името на този отбор, то е необходимо поне 3-ма футболиста да фигурират в списъка на отбора в системата. Позволено е даден играч да играе за различни отбори по време на турнира. Други ограничения не са предвидини за състава на даден отбор в даден мач. Времетраенето на срещите се определя от участващите отбори.

Градска Футболна Лига пожелава весело лято на всички свои привърженици и пожелава на всички безгрижни дни изпълнени с положителни емоции!

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици