новини от региона

Любекс вдигна трофея от MISHO SPORT КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ

Отборът на "ЛЮБЕКС" е новият носител на MISHO SPORT КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ, след като на финала успя да победи основния си конкурент през този сезон във втория ешелон на Градска Футболна Лига - "ПОСЛЕДЕН ШАНС". Футболистите със сини екипи победиха с 2:1, след като точен за тях днес на два пъти бе Константин Ангелов в 19' и 32' минута. Почетното попадение вкара Асен Караславов в 21'.

Голмайстор на MISHO SPORT КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ стана Димитър Цветков от отбора на ФК Илюминати, който реализира 7 гола в три мача и остана ненадминат с това си постижение.

"ЛЮБЕКС" спечели първия си трофей в ГФЛ, още в дебютния си сезон, като получи частичен реванш, след като останахa втори в шампионата, именно след "ПОСЛЕДЕН ШАНС". Освен трофея, футболистите в сини екипи ще получат нова екипировка от основния спонсор на надпреварата MISHO SPORT. "ЛЮБЕКС" ще спорят за големия трофей на MISHO SPORT срещу варненския МФК Гетсби, като двубоя ще се играе на морския бряг в началото на септември. Освен това футболистите на Любослав Ангелов си спечелиха квота за републиканския турнир БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2018/2019, където ще проверят какви са техните възможности с отботи от цялата страна. Последното за което придобиха право "ЛЮБЕКС", е участие в СУПЕР КУПАТА НА ГФЛ, където ще премерят сили с шампиона за 2018г, носителят на Купата на Пловдив, носителят на Open Cup, шампиона от зиманта лига СИЛА КЪП, както и шампиона на Bundesliga. резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици