новини от региона

ЩЕ ДОПУСНАТ ЛИ ПЪРВИ ЗАГУБИ ЛИДЕРИТЕ В BUSINESS LEAGUE?

Експресбанк излиза за първа точка

Време е за поредната порция бизнес мини футбол на терените на Гранд Хотел Варна! Предстои 6-ият кръг на Business League, като четирите срещи ще предложат гарантирана емоция на всички привърженици на играта.

В 20:30 Агрополихим излиза за 4-а поредна победа в първенството, а срещу тях се изправя амбициозният тим на Coca-Cola, който дебне от 4-ото място за грешка на лидерите. В друг двубой със същия начален час друг непобеден тим с пълен актив Carlsberg среща iCard. “Картите” са сред най-бойките отбори в шампионата, като и в двете си загубени срещи до момента се бориха до последно и паднаха с едва 1 гол разлика.

В 21:30 SG Експресбанк се изправя срещу Имотека в опит да спечели първата си точка през новия сезон. “Банкерите” имат най-слабата защита през настоящата надпревара, но веднага след тях са “брокерите”, което звучи като гаранция за много голове. По същото време ще се изиграе и мачът между International Hotel Casino & Tower Suites и ВиК-Варна. ВиК вече записаха първата си победа за сезона, но “хотелиерите” все още я чакат, но трябва да се отбележи, че тимът е с по-малко мачове от съперниците си поради отложени срещи. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици