новини от региона

Важна информация за всички отбори които ще участват на EFBET CUP 2015

Техническата конференция и тегленето на жребия ще се състоят на 17 декември

Както обикновено, турнирите организирани от БАМФ предлагат много емоции на всички участници, като за тях организаторите са подготвили множество изненади и награди, като най-голямата е получаване на спортна екипировка от марката bamf sport line и участие на в републиканския турнир ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2015.

Срещите от зимния турнир ще бъдат включени в тиражите на EFBET и може да се залага на тях.

Всеки отбор, който е потвърдил участие в зимния турнир EFBET CUP, моля да се регистрират в сайта (www.bamf-bg.eu), като изберат опция EFBET CUP, попълвайки следната регистрационна форма, намираща се горе в дясно на сайта. Всички отбори, които имат регистрация в сайта, трябва да заявят своето участие на е-mail: blfz_sz@abv.bg.

На всеки ще бъде върнат имел с документите които трябва да се попълнят и донесат на първата среща от турнира. Очакваме само да ни върнете (на имела ни) попълнен формуляра- списък на вашия отбор, като останалите документи попълнени и подписани да бъдат предадени преди първата ви среща на 4 януари.

Техническата конференция както и тегленето на жребия ще се проведат във присъствието на всички ръководители на отборите, като присъствието им е задължително. Събитието ще се състои на 17 декември от 19:00 ч. в конферентната зала на хотел „Железник” етаж 2. Отборите които не са предоставили своя депозит от 38 лв. трябва да го направят най-късно на техническата конференция.

Всеки отделен състезател от отбора трябва да (задължително условие за участие на отбора му) се регистрира в сайта на ефбет – www.efbet.com с афилейт код 799!!!

За да се докаже че тези хора наистина са се регистрирали ще трябва да се прати отборен списък с потребителското име на всеки играч.

например:

отбор Ремиза

1. Иван Иванов -потребителско име vankata_88 

Тези имена ще бъдат проверявани дали са  реални регистрации с афилейт кода 799 !!!

Списъка на играчите и потребителските имена (както е посочено в примера) трябва да се пратят на познатия ви имел: blfz_sz@abv.bg

Срещите от зимния турнир EFBET CUP ще бъдат включени в тиражите на букмейкърската къща. Никой от регистрираните потребители не е задължен със залагане на срещи от тиражите на efbet!!!

Отбор който не е спазил нужните изисквания няма да бъде допуснат до участие в зимния турнир!!!

Срока в който трябва да се направят горепосочените регистрации е 28 декември, след тази дата отбор не спазил изискванията ще бъде заменен със друг.

За повече информация тел:0884/977598 или на имел:blfz_sz@abv.bg
 
От организаторите

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици