новини от региона

Начало на първи сезон на ГФЛ в Ямбол

The Best и FairPlay откриват шампионата

  Стартът на дългоочакваното първенство по минифутбол в град Ямбол е в Сряда 20.05. Шест отбора изявиха желание да започнат надпреварата. Градска футболна лига (ГФЛ) Ямбол, която е част от Българска асоциация по минифутбол (БАМФ) за първи път ще организира подобно първенство в града.

   От ръководството са преценили да оставят време, ако има други отбори, които желаят да се включат - ще имат тази възможност, при условие да наваксат изоставането си. Програмата предвижда мачовете да се играят предимно вечер в работни дни - в часовете 19,20 или 21ч. В този вариант с 6 отбора, които ще играят по 3 пъти по между си схемата на първенството включва 15 кръга, които трябва да се изиграят до 15.09.2018г. Това означава, че всеки отбор ще изиграе по 1 мач на седмица, като се допускат отлагания на мачове в допустими граници. Откриването на първенството е на 30.05. от 19ч с мача The Best - Fairplay. Веднага след тях от 20ч. ще играят LY Galaxy - One United. Третият мач от този първи кръг ще бъде между Куците мечета и Мит България, който ще бъде насрочен в най-скоро време. ГФЛ Ямбол кани всички фенове на любимата игра да посетят срещите, които ще се играят на "Арена Ямбол"

   Призьорите и най-добрите отбори ще спечелят квоти за участие в републиканските турнири на БАМФ за сезон 2018-2019. От ръководстовото на БАМФ и ГФЛ пожелават успех на всички отбори, да спазват както спортният дух, така и  добрият тон по-между си, да изграждат освен спортни съперничества, така и приятелства на зеления терен.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици