новини от региона

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ СПЕЧЕЛИ ФИНАЛА В ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА КМЕТА В ЕЗЕРОВО

Дузпи решиха победителя в драматичния сблъсък

Ден втори се изигра в турнира за Купата на кмета на с. Езерово, организиран под патронажа на г-жа Магдалена Ганева - кметица на селото недалеч от Варна. Състезанието бе част от програмата по случай празника на Езерово, който бе съпътстван и с други спортни прояви като турнир по волейбол за деца.

Най-добрите 4 продължиха след първия ден в надпреварата във формат Футбол 5, а полуфиналните двойки бяха Девня срещу Солт Лейк Сити и Sea Star срещу Las Bellas. Г-жа Ганева откри финалната четворка с поздрав към събралите се многобройни зрители на стадиона в Езерово, след което бе време и за първата среща Девня - Солт Лейк Сити. На терена имаше безспорно само 1 отбор в лицето на Сити, които размазаха своя съперник с категоричното 6:1. Доста по-оспорван бе другият полуфинал, където с трудно 2:1 Sea Star победи Las Bellas.

В шоу за публиката се превърна мачът за определяне на 3-ия в Купата, където в директно изпълнение на дузпи Девня победи Bellas с решително изпълнение на Ивелин Пенев.

В големия финал двата тима в лицето на Солт Лейк Сити и Sea Star не можаха да определят победител в редовното време, което завърши наравно при 1:1. Наложи се футболистите да изпълняват наказателни удари, като решителна намеса на вратаря на Сити донесе победата в турнира.

Лично кметът Магдалена Ганева награди заслужилите отбори с красиви трофеи, а зрителите на стадиона в Езерово получиха допълнително зрелище в демонстративния мач между два детски отбора - ФК Езерово и ФК Шампионите.

Пред камерата на Mini Football TV г-жа Ганева си пожела по-голям турнир през следващата година, изразявайки задоволство от отлично преминалите два състезателни дни. 

Източник: hsm-bg.eu

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици