новини от региона

Последният 3-ти етап в "ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА" започва следващата седмица

Във вторник се разпределят отборите на 2 осмици

Приключи вторият етап от шампионата в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА на ГФЛ. Очаквано или не колоната води с 5 точки преднина КЦМ 2000 ГРУП, с което тъмно-сините дават сериозна заявка за шампиоснката титла, която все още във владение на преследвача VIP Dent. Макар и на пръв поглед доста трудна задача, черно-белите все още са в играта, поради факта, че предстои двубий именно между двата съперника в края на седмицата. При победа за шампионите, те се връщат в играта, с което ще завържат интригата в третия етап. 

ФК ДАЯНА и ЧИКО БУНАРА продължават битката за третото място, даващо квота за БАМФ ШАМПИОНСКА ЛИГА 2018/2019, но през този втори етап се появи трети отбор, напиращ за тази позиция. С изненадващата си победа над шампионите, ТАРОС ТРЕЙД се оказа на 3 точки от бронза и в оставащите 7 мача, с оглед на показаната моментна форма, няма да е изненада именно те да финишират с медали.

Изненадите дойдоха от долната осмица, където ЛАОС преобразиха отбора си след нова година и съвсем заслужено се класираха със само едно реми във горната осмица. Шестата позиция и пет точки изоставане от ТАРОС ТРЕЙД може да налее безнзин в двигателите на ЛАОС и ще бъде интересно как състезателите с черен екип ще се представят срещу лидерите в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА. Другата изненада поднесоха от БАЛКАНСКА ГОЗБА. Останали в сянката на ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ и FC FIGHTERS, "готвачите" така изиграха картите си, че на финалната права се оказаха в горната осмица. Силната форма на тима след нова година също дава заявка за интересни 7 кръга за тях. Скромното ми мнение е, че отборът може да поднесе изненада, за всеки който ги подцени, независимо, че в тази осмица влизат като аутсайдери. Подобно вероятно е отношението и към АПФК Пловдив - тим изпълнен с класни футболисти в списъка, но тресящ се с постоянни кадрови проблеми. Истинско чудо е, че в тази картинка, "полицаиите" запазиха място в осмицата.

Ha дъното нещата изглеждат безнадежни за ТРАДА ДИЗАЙН и СИНИ ОРЛИ. На теория все още двата тима имат шанс за влизане в зонат на баражите, но на практика шансовете това да се случи граничат с нулата. Оттам обаче започва истинската битка. От 9-то до 14-то място отборите са събрани в 4 точки. Дори осмият БАЛКАНСКА ГОЗБА е на 4 точки от зоната на баражите. Това гарантира луд екшън в оставащите 7 кръга в долната осмица. Как ще се справят с този ребус отборите на FC FIGHTERS, ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ, Пълдин Атлетик, АКВА БИЛД, AFC Cvet Junior и Ф.К. ОАЗИС предстои да разберем.

Според регламента, от ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА изпадат два отбора, а завършилите на 13-то и 14то място играят финални баражи за запазване на мястото си в елита срещу представители от BUNDESLIGA. 

Жребият за етап 3 ще се изтегли утре, 1 май 2018г.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици