новини от региона

Национален турнир по FIFA 2018- PLAYSTATION - ВКЛЮЧИ СЕ!

Градска Футболна Лига, TIFA и GAME ROOM организират турнир по PlayStation FIFA 2018 под егидата на HSM VIRTUAL GAMES. Турнирът ще се проведе в PlayStation залата на GAME ROOM, като според броя на записаните отбори, ще се определя схемата на съответния турнир. Победителите от всеки турнир ще участват във финална четворка, в която ще разпредели насъбрания награден фонд, но основното на този турнир е, че победителят участва в националните финали на HSM VIRTUAL GAMES, които ще се проведат във Варна.

Всеки, който има желание да се включи в тирнира, трябва до 2 дни преди датата на съответния турнир да се запише за участие, на място в залата на GAME ROOM или на телефон: 0896159185 Васил Комитов.

Такса за участие: 16лв за турнир 

Дати на провеждане:

1 турнир: 12-13 май 

2 турнир: 19-20 май 

3 турнир: 2-3 юни 

4 турнир: 9-10 юни 

Финален турнир Пловдив: 16 -17 юни 

Национални финали - Варна: 22-23 юни 

GAME ROOM адрес: ж.к. Тракия, бл. 143 вх. Е 

Регламен: Играе се индивидуално. За всеки турнир, всеки играч плаща такса за участие. Победителят в турнира печели предметни награди и право на участие във финалния турнир. След всеки турнир част от събраните пари се трупат в награден фонд за финалния турнир за град Пловдив, както и за националния турнир в град Варна. На финалния турнир право на участие имат 4-те победителя в отделните трурнири. Там те плащат нова такса от 16лв и играят за право на участив в националния турнир. Победителят в този финален турнир печели 60% от насъбрания награден фонд, завършилият на 2 място – 20%, останалите 2 състезателя си разделят по 10% от фонда. 

Правила за провеждане на срещите:

1. Участниците не са задължени да играят с един и същи отбор в рамките на срещите от турнира. 

2. Преди стартирането на всяка среща играчите разполагат с: - 30 секунди за избор на отбор - 90 секунди за конфигуриране на контроли и промяна на стартов състав. 

3. Продължителността на едно полувреме е 5 минути 

4. Custom tactics са разрешени, а Custom formations са забранени. 

5. Game speed - fast 

6. Защитата е на tactical defending забранено е legacy defending при неспазване се наказва с дисквалификация 

7. Всеки играч има право на максимум 5 прекъсвания по време на мач 

8. Всеки играч има право да паузира само когато топката е извън игра или при спряна игра. В такъв случай той задължително трябва да извърши действие (смяна на играч, тактически промени) 

9. Играчът няма право да паузира, докато топката е в игра. 

10. Ако мач не се изиграе поради неявяване на съперник, се присъжда служебна загуба с 3:0 за неявилия се. 

11. При отказ на играч да доиграе вече започнат мач, се присъжда служебна победа за противника, като към текущия резултат се добавят три гола в полза на победителя. Отказалият се играч се наказва с дисквалификация от турнира. 

12. Всеки играч има право на протест по време на мач в случай на предявена от него претенция за проблем при провеждане на текущата среща. 

13. Играчите нямат право на помощ или указания от публиката по време на провеждане на турнирните срещи. 

14. Играчите нямат право да изпозлват груб език и проява на неспортсменско поведение срещу тяхния опонен 

15.  Начален час на турнира 10:00.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици