новини от региона

Регламент за Izostar Winter cup 2019

ЗИМЕН ПРИЯТЕЛСКИ ТУРНИР ALBENA CUP ще се проведе на луксозните закрити терени на комплекс  "Царско Село", организиран от Българска Асоциация Мини Футбол и ALBENA CUP 2016 ще продължи от 09.01.2016г. до 03.03.2016г. 

Условията за участие са следните:

1. ТАКСА НА МАЧ - 60ЛВ. НА ОТБОР

2. ВСЕКИ ОТБОР ПРЕДПЛАЩА 60 лв ПОСЛЕДНИЯ СИ МАЧ.

3. ФОРМАТ НА МАЧ - 5+1.

4. ВРЕМЕТРАЕНЕ НА МАЧ - 2Х25 МИНУТИ.

5. ШПАГАТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ, ТЪЧ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА С КРАК, А АУТ - С РЪКА.

6. ИГРАЕ СЕ С ТОПКА РАЗМЕР 5 .

7. ХОКЕЙНИ СМЕНИ, НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СА ПРИ СПРЯНА ИГРА, НО ИЗЛИЗАЩИЯТ И ВЛИЗАЩИЯТ ИГРАЧ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ В ЦЕНТЪРА НА ТЕРЕНА.

8. ВСЕКИ ОТБОР ПОПЪЛВА РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА С ПЪРВОНАЧАЛНИЯ СИ СЪСТАВ. ПО ВРЕМЕ НА ТУРНИРА ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА ЗАПИСВА НОВИ ИГРАЧИ. ИГРАЧ, УЧАСТВАЛ ЗА ЕДИН ОТБОР В ТУРНИРА, НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ ЗА ДРУГ ОТБОР В СЪЩИЯ ТУРНИР. СЛЕД ГРУПОВАТА ФАЗА ОТБОРИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ЗАПИСВАТ НОВИ ИГРАЧИ. НОВИ ИГРАЧИ МОГАТ ДА СЕ ЗАПИСВАТ ДО 1/16 ФИНАЛИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО.

9. СХЕМАТА НА ТУРНИРА ПРЕДСТАВЛЯВА, 48 ОТБОРА УЧАСТНИКА ИГРАЯТ В ПЪРВА ФАЗА, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В 8 ГРУПИ ПО 6 ОТБОРА. ИГРАЕ СЕ ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ ПО ЕДИН МАЧ В ГРУПАТА. ЗА ЕЛИМИНАЦИОННАТА ВТОРА ФАЗА СЕ КЛАСИРАТ ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ ОТБОРА В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ НА ВСЯКА ГРУПА. ВТОРАТА ВАЗА СЕ ИГРАЕ В ДИРЕКТНИ ЕЛИМИНАЦИИ В ЕДИН МАЧ, ДО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОТБОРА ШАМПИОН НА ТУРНИРА. ЕЛИМИНАЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ЧРЕЗ ЖРЕБИЙ ПО СХЕМАТА ПЪРВИ СРЕЩУ ЧЕТВЪРТИ И ВТОРИ СРЕЩУ ТРЕТИ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ НА ГРУПИТЕ.

10. НЯМА НАТРУПВАНЕ НА ЖЪЛТИ КАРТОНИ.

11. ЗА ИГРАЧ, КОЙТО ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН, ОТБОРЪТ СЕ НАКАЗВА С 5 МИНУТИ ИГРА С ЧОВЕК ПО-МАЛКО. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА НАКАЗАНИЕТО ЩЕ СЕ СЛЕДИ ОТ ДЕЛЕГАТА НА МАЧА, А ВЛИЗАНЕТО НА НОВ ИГРАЧ НА ТЕРЕНА ЩЕ СЕ РАЗРЕШАВА ОТ СЪДИЯТА СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНОТО ВРЕМЕ. ИЗГОНЕНИЯТ ИГРАЧ НЯМА ПРАВО ДА ПРОДЪЛЖИ УЧАСТИЕ В МАЧА.

12. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ВСЕКИ ОТБОР ДА ИГРАЕ С ТЕНИСКИ В ЕДНАКЪВ ЦВЯТ И С НОМЕРА НА ГЪРБА ИМ. АКО ДАДЕН ОТБОР НЕ РАЗПОЛАГА С ЕКИПИРОВКА, ЗА ВСЕКИ МАЧ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОТНИЦИ С НОМЕРА НА ТЯХ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ.

13. КЛАСИРАНЕТО В ГРУПОВАТА ФАЗА СЕ СМЯТА ПО ПРАВИЛАТА НА БАМФ: 

14. В СЛУЧАЙ, ЧЕ ОТБОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЯВИ НА ДАДЕНА СРЕЩА, ТО ТЕ ГУБЯТ С 0:5.

15. ЗА СПОРНИТЕ СИТУАЦИИ ЩЕ СЕ ПРИЛАГА ПРАВИЛНИКА НА БАМФ

Победителят в турнира получава право да вземе участие в турнира ЛИГА БЪЛГАРИЯ, организиран от БАМФ и участие в силния летен турнир ALBENA CUP 2016, с награден фонд 15000лв


За повече информация и/или възникнали въпроси: 

GSM: +359889537303; 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици