новини от региона

Регламент за ЗИМЕН ПРИЯТЕЛСКИ ТУРНИР ALBENA CUP зима 2015/2016

ЗИМЕН ПРИЯТЕЛСКИ ТУРНИР ALBENA CUP ще се проведе на луксозните закрити терени на комплекс  "Царско Село", организиран от Българска Асоциация Мини Футбол и ALBENA CUP 2016 ще продължи от 09.01.2016г. до 03.03.2016г. 

Условията за участие са следните:

1. ТАКСА НА МАЧ - 60ЛВ. НА ОТБОР

2. ВСЕКИ ОТБОР ПРЕДПЛАЩА 60 лв ПОСЛЕДНИЯ СИ МАЧ.

3. ФОРМАТ НА МАЧ - 5+1.

4. ВРЕМЕТРАЕНЕ НА МАЧ - 2Х25 МИНУТИ.

5. ШПАГАТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ, ТЪЧ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА С КРАК, А АУТ - С РЪКА.

6. ИГРАЕ СЕ С ТОПКА РАЗМЕР 5 .

7. ХОКЕЙНИ СМЕНИ, НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СА ПРИ СПРЯНА ИГРА, НО ИЗЛИЗАЩИЯТ И ВЛИЗАЩИЯТ ИГРАЧ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ В ЦЕНТЪРА НА ТЕРЕНА.

8. ВСЕКИ ОТБОР ПОПЪЛВА РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА С ПЪРВОНАЧАЛНИЯ СИ СЪСТАВ. ПО ВРЕМЕ НА ТУРНИРА ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА ЗАПИСВА НОВИ ИГРАЧИ. ИГРАЧ, УЧАСТВАЛ ЗА ЕДИН ОТБОР В ТУРНИРА, НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ ЗА ДРУГ ОТБОР В СЪЩИЯ ТУРНИР. СЛЕД ГРУПОВАТА ФАЗА ОТБОРИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ЗАПИСВАТ НОВИ ИГРАЧИ. НОВИ ИГРАЧИ МОГАТ ДА СЕ ЗАПИСВАТ ДО 1/16 ФИНАЛИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО.

9. СХЕМАТА НА ТУРНИРА ПРЕДСТАВЛЯВА, 48 ОТБОРА УЧАСТНИКА ИГРАЯТ В ПЪРВА ФАЗА, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В 8 ГРУПИ ПО 6 ОТБОРА. ИГРАЕ СЕ ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ ПО ЕДИН МАЧ В ГРУПАТА. ЗА ЕЛИМИНАЦИОННАТА ВТОРА ФАЗА СЕ КЛАСИРАТ ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ ОТБОРА В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ НА ВСЯКА ГРУПА. ВТОРАТА ВАЗА СЕ ИГРАЕ В ДИРЕКТНИ ЕЛИМИНАЦИИ В ЕДИН МАЧ, ДО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОТБОРА ШАМПИОН НА ТУРНИРА. ЕЛИМИНАЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ЧРЕЗ ЖРЕБИЙ ПО СХЕМАТА ПЪРВИ СРЕЩУ ЧЕТВЪРТИ И ВТОРИ СРЕЩУ ТРЕТИ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ НА ГРУПИТЕ.

10. НЯМА НАТРУПВАНЕ НА ЖЪЛТИ КАРТОНИ.

11. ЗА ИГРАЧ, КОЙТО ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН, ОТБОРЪТ СЕ НАКАЗВА С 5 МИНУТИ ИГРА С ЧОВЕК ПО-МАЛКО. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА НАКАЗАНИЕТО ЩЕ СЕ СЛЕДИ ОТ ДЕЛЕГАТА НА МАЧА, А ВЛИЗАНЕТО НА НОВ ИГРАЧ НА ТЕРЕНА ЩЕ СЕ РАЗРЕШАВА ОТ СЪДИЯТА СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНОТО ВРЕМЕ. ИЗГОНЕНИЯТ ИГРАЧ НЯМА ПРАВО ДА ПРОДЪЛЖИ УЧАСТИЕ В МАЧА.

12. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ВСЕКИ ОТБОР ДА ИГРАЕ С ТЕНИСКИ В ЕДНАКЪВ ЦВЯТ И С НОМЕРА НА ГЪРБА ИМ. АКО ДАДЕН ОТБОР НЕ РАЗПОЛАГА С ЕКИПИРОВКА, ЗА ВСЕКИ МАЧ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОТНИЦИ С НОМЕРА НА ТЯХ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ.

13. КЛАСИРАНЕТО В ГРУПОВАТА ФАЗА СЕ СМЯТА ПО ПРАВИЛАТА НА БАМФ: 

14. В СЛУЧАЙ, ЧЕ ОТБОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЯВИ НА ДАДЕНА СРЕЩА, ТО ТЕ ГУБЯТ С 0:5.

15. ЗА СПОРНИТЕ СИТУАЦИИ ЩЕ СЕ ПРИЛАГА ПРАВИЛНИКА НА БАМФ

Победителят в турнира получава право да вземе участие в турнира ЛИГА БЪЛГАРИЯ, организиран от БАМФ и участие в силния летен турнир ALBENA CUP 2016, с награден фонд 15000лв


За повече информация и/или възникнали въпроси: 

GSM: +359889537303; 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици