новини от региона

СТАРТИРА "БИРА КЪП"

Стани шампион и спечели 100л. бира

Имаме удоволствието да Ви поканим да се запишете в "БИРА КЪП " по мини футбол в гр. Пловдив, организиран от МФЛ БИЗНЕС ЛИГА ПЛОВДИВ и ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА. В битка за първото място ще се изправят всички желаещи отбори, които се запишат в оказания срок. Срещите ще се провеждат събота и неделя в спортен център „Оптимум“ или „Младешки център“- Гребна база.

Турнира има за цел да сплоти и обедини всички отбори!

Надпреварата ще е с продължителност 1 месец. Мачовете ще се играят във формат 5+1. Смените ще бъдат неограничени, а времето на футболната среща ще продължи в две полувремена по 25 минути с една минута почивка. Всяко умишлено забавяне на играта от страна на играч ще бъде санкционирано с устна забележка, а при повторно действие с официално предупреждение – ЖЪЛТ КАРТОН, лишаващ състезателя от право на игра за 5 минути, а до тогава го замества друг от резервите. При липса на такъв, отбора играе 5 минути с човек по-малко. Всеки ЧЕРВЕН КАРТОН елиминира играча моментално за мача и ще бъде наказан с автоматично лишаване от игра и на следващата среща. Всеки шпагат и опасна игра, високо вдигнат крак в лицето на противника в разстояние на 20см. и опасна игра ще бъде санкциониран с фаул и по преценка на съдията с жълт картон. Всички правила за играта ще бъдат същите , като на Градска Футболна Лига.

Няма да бъдат допуснати в никаква форма груба игра, непристойно поведение или расизъм!!!

Купата стартира на 28.04.2018г., 

крайния срок за записване е 26.04.2018г. 


Такса на отбор - 59лв. Картотеките са безплатни. Таксата за всеки мач – 45лв. на отбор.

Отборите ще имат право на 1 отлагане, до 24 часа преди футболната среща. Задължително ще трябва да изиграят отложения си мач в рамките до една седмица след промяната на срещата.

Програмата и жребият ще бъде изтеглен и публикуван на 27.04.2018, като точният формат на надпреварата ще станат ясни на техническата конференция преди жребият. 

Важно: При записване на всеки отбор, капитанът трябва да напише всички документи за регистриране на отбор в купата. Те ще му бъдат изпратени след създаване на профил на отбора в системата: http://bamf-bg.eu/register.


Трябва да се заплати освен таксата от 59лв. за отбор и един депозит за мач - 45лв. Депозита се връща в края на купата.

При неявяване на отбор във футболна среща или предварително отказване от купата се пада служебно с резултат 5:0. Така другия отбор печели служебно и прибавя 3т. в своя актив. При отказване на отбор от лигата, Организаторите не връщат финансови средства на отказалите се отбори до края на купата – 1 депозит (45лв.)


НАГРАДЕН ФОНД

Голмайстор – статуетка

1-во място: Купа, медали и 100л. бира

2-ро място: Медали и 50л. бира


Важно: Всеки победител по всяко време на купата ще получава по 6 безплатни бири !

ЗАПИШИ СЕ НА ТЕЛ:

О886971086 - К.ТЕНКОВ

0892242838 - Х.ХРИСТОВ


WWW.BAMF-BG.EU

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици