новини от региона

Трети габровски отбор на 1/8 финал в Лига България

Pasta Gabrovo преодоля Фантастико Враца

Трети габровски отбор влезе в 16-те най - добри на турнира Лига България. Това е тима на Pasta Gabrovo, който преодоля Фантастико Враца на неутралният терен в Ботевград. Габровско - софийската селекция на Радослав Спасов влезе ударно в мача и до петата минута вече водеше с два гола разлика. Точни за нашите бяха Васил Мартонин и Даниел Маринов. Този аванс се запази до края на полувремето, след като габровци заиграха спокойно и без напрежение се справяха с атаките на врачани. През втората част Николай Божов отбеляза нови два гола и предреши крайният изход на мача. В заключителните минути врачани стигнаха до почетно попадение, с което бе оформен и крайният изход от мача, 4:1 в полза на Pasta Gabrovo.

Впечатленията след края на срещата бяха, че са се срещнали два от най - стойностните отбори в турнира и само волята на жребия спира единият в тази ранна фаза. Много добре за габровци се представиха местните момчета Станислав Събев, Веско Караколев и Васко Нанков, а готов във всеки момент да се включи бе и Тихомир Петков.

Следващият съперник за габровци, във фазата на 1/8 финалите, ще бъде тима на Камите Сливен. Датата и часът на мача ще бъдат оповестени възможно най - скоро.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици