новини от региона

НАШЕНЦИ И ФНАТАСТИКО ОТПАДНАХА ОТ ТУРНИРИТЕ НА БАМФ

3-4 КРЪГ НЕДЕЛНА ЛИГА

Враца остана без представител в репуликанските турнири Шампионска лига и Лига България по мини футбол. В неделя шампионът на БАМФ –Враца  „Нашенци” посрешна в 1/8 финален мач реванш  „Лев Инс” София. Двубоят завърши с победа за врачани - 3:2, но с общ резултат 12:5 в полза на софиянци се класират за ? финал.

„Фантастико” загуби мача си от 1/6 финалите на Лига България срещу „Паста” Габрово с 4:1. Срещата се игра в Ботевград, като врачани се представиха много добре, но липсата на шанс попречи на фантастичните да продължат напред. За 50 минути „Фантастико” отправиха 46 точни удара посока вратата на „Паста”, докато съперника им е направил само 10, от които четири са влезли във вратата на Цветан Димитров.

В „Неделна лига” на БАМФ-Враца  бяха изиграни 3 и 4 кръг.

Мачовете бяха много интересни и резултатни. Най-голяма изненада поднесоха „Кранамакс”, които победиха основния фаворит за първото място „Партизан”. Отборът на „Армейците” пък спечели две победи и показа че всички трябва да се съобразяват с него.

СИНХРОН: Борислав Савов – капитан на „Армейците”

„Младост” показаха отново страхотна игра водени от звездата си Генади Симеонов. Кварталният отбор спечели и двата си мача, за да оглави класирането.

 Във временото класиране на „Неделна лига”, „Младост” са лидери с актив от 10 точки, втори и трети с по 9 пункта са съответно „Партизан” и „Армейците”. Мачовете от 5-я и 6-я кръг ще се изиграят на 22 април от 17:00ч. в залата на ППМГ”Акад. Иван Ценов”.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици