новини от региона

"НЕДЕЛНА ЛИГА" СТАРТИРА

"АТЛЕТИК "и "ПАРТИЗАН" ЛИДЕРИ С ПЪЛЕН АКТИВ ОТ 6 Т

Зрителите в залата на ППМГ се насладиха на класни изпълнения на куп майстори като Генчо Симеонов и Ивайло Димитров. Първите два кръга на ”Неделна лига„ събраха много фенове на мини футбола във Враца.

„Атлетик” и „Партизан” постигнаха по 2 победи и поведоха във временното класиране с пълен актив от 6т. С по 4т. са „Тази неделя беше даден старт на най-новото първенство на БАМФ-Враца.

Фантастико” и „Младост”. Отборът на „Партизан” показа най-класен футбол и е един от основните фаворити за шампионската купа.

Сх: Ангел Петров - „Партизан”

Най-голяма изненада поднесе „Младост”. Те победиха 4:2 „Згориград Бойс” с човек помалко и завършиха 3:3 със сочения за фаворит отбор на „Фантастико”.

Сх: Антон Кръстев - „Младост”

В другите мачове от „Неделна лига” Криста Лом победи Игрис Махала с 6:3 , Армейците – Кранамакс 3:2 , Кафето Тийм – Партизан 1:3Згориград Бойс – Атлетик 3:6  .

 От втория кръг Игрис Махала – Кафето Тийм 2:7 , Криста Лом – Атлетик 0:2 , Партизан – Армейците 6:4 , Фантастико – Кранамакс 7:2 .

Следващия кръг на „Неделна Лига” е на 15.04 от 17:00 в залата на ППМГ” Академик Иван Ценов”.Днес отбора на „Атлетик” Враца ще изиграе мач от 1/8 финалната фаза на Лига България. Съперник на врачани е Сердика София .Двубоя ще се проведе на „Никсметал” арена в Ботевград от 20:00ч.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици