новини от региона

Загуба за лидера в класирането на АНЛ Габрово

ФК "Стеф - Фреш" взе дербито с Pasta Gabrovo

На 18 Март, Неделя, под непрестанен дъжд се изиграха мачовете от 17 кръг на неделната лига на Габрово. Въпреки студеното време, емоции и интересни моменти не липсваха, а мачовете бяха равностойни и интересни.

ФК "Стеф - Фреш" победи лидера в класирането на АНЛ Габрово Pasta Gabrovo, с 5:2 в дербито на 17 кръг. Теодор Пенчев направи прекрасно завръщане в състава на шампионите, отбелязвайки два гола, а по един добавиха Михаил Михайлов, Детелин Станчев и дебютиралият Георги Дянков.

Преследвачите от Копакабана стартираха пролетният дял с победа. След като почиваха миналата седмица, сега те победиха New Boys с 4:1. Усилията на отбора бяха материализирани от Веселин Панчев и Петко Моровяков, които отбелязаха по два гола за успеха.

ФК "Старо Село 777" също продължава да преследва челото, след като се наложи над ФК "Шумата", със 7:3. Хеттрик вкара Цветан Енчев, а два гола за победата добави Божидар Ненов.

ФК "Ястребите" също записа втора победа през пролетта. В този кръг потърпевш се оказа тима на Рио, преодолян в интересен мач, с 6:4. Над всички бе Деян Коев, отличил се с хеттрик за своите.

Идеал Стандарт Видима се върна на победния път, след като надигра Street football, с 6:1. Шестима различни играчи се разписаха за победата, показвайки отборния дух и колектива в севлиевския тим. Точни бяха Галин Илиев, Кристиян Братованов, Симеон Иванов, Тихомир Мангелов и Христо Чанков. Никифор Велков пък бе точен и в двете врати, първо в собствената, а в последната минута на мача и в съперниковата.

В последната среща, неявилият се в първият пролетен кръг тим на Приятели, победи Вихър Яворец с 4:1. Два гола за успеха отбеляза Константин Димитров.

През тази седмица предстоят нови срещи от програмата на АНЛ Габрово. В Събота от 18.00 ч е преиграването между Приятели и New Boys, а в Неделя са срещите от 18 кръг.

Четири габровски отбора ще изиграят и мачовете си от републиканските турнири на БАМФ. В Събота, ФК "Палаузово" излиза в Русе срещу МФК Макао Варна, в Плевен ФК "Старо Село 777" играе срещу Спортинг Троян, а в Ботевград Pasta Gabrovo ще спори с Фантастико Враца. Тези срещи са 1/16 финали в турнира Лига България.

В Неделя, в Пловдив ФК "Стеф Фреш" излиза в първи мач от 1/8 финалите на Шампионска лига срещу един от най - добрите отбори по минифутбол в България, VIP DENT.

В Събота, Габрово ще е домакин и на един от 1/16 финалите в Лига Българив. На наш терен се срещат Камите Сливен и Червена чета Радецки от Козлодуй.Победителят от тази среща ще се изправи на 1/8 финал срещу победителя от Фантастико Враца и Pasta Gabrovo.

Очаква ни интересна седмица с хубав минифутбол.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици