новини от региона

Поднови се АНЛ Габрово

ВАС Етъра с ново име, но остава лидер

На 11 Март започна пролетният полусезон на АНЛ Габрово. Втората част на сезон 2017/2018 започна с някои промени. Два отбора смениха имената си, а на мястото на отказалият се Kamenitza се включи нов отбор. Това е ФК Шумата, който стартира с актива на отказалите се предшественици и с тяхната програма в първенството. Есенният лидер ВАС Етъра, вече се казва Pasta Gabrovo, а ФК "Габрово - Палаузово" се преименува на ФК "Палаузово".

В първият кръг бе записано и първото неявяване на отбор, като изключим отказалият се тим на Kamenitza. Организационни проблеми попречиха на Приятели да играят и те загубиха служебно от тима на FC "Eagles".

Есенният лидер Pasta Gabrovo продължи победният си ход, надигравайки трудно Идеал Стандарт Видима, с 3:0. Петър Костадинов откри резултата, а Васил Нанков оформи резултата с два гола.

В много оспорван мач, Рио поднесе изненадата и победи New Boys, с 2:1. Точни за победителите бяха Деян Пенев и Светослав Стефанов.

Веспа стартира ударно, разгромявайки Вихър Яворец, с 14:1. Шест гола отбеляза Павел Пайнаров, хеттрик вкара Здравко Христов, а по два добавиха Павел Лолев и Янко Сергеев.

Шампионите от ФК "Стеф - Фреш" също бяха убедителни, надигравайки дебютантите от ФК Шумата, с 8:1. По четири гола вкараха Ивайло Илиев и преквалифицираният от вратар в нападател, Стефан Кожухаров.

ФК "Ястребите" също спечелиха с двуцифрен резултат, надигравайки Street football с 10:1. Четири гола отбеляза Деян Коев, а с по два се отчетоха Теодор Станчев и Нено Караджов.

В най - интересната среща от кръга, ФК "Старо Село 777" победи ФК "Палаузово" с 9:4. За селекцията на Бисер Тотев и Пенко Стефанов, по два гола вкараха Христо Устапанов и Павел Велчев. За спечелилите, хеттрик отбеляза Радослав Гутев, а по два гола добавиха Цветан Енчев, Божидар Василев и Иван Георгиев.

Следващата Неделя, 18 Март, предстоят срещите от 17 кръг на АНЛ Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици