новини от региона

В понеделник, 29.01 става ясен жребият за 2-ра фаза на шампионата в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА

Утре, 29 януари, от 18:30ч, на игрището на комплекс С.И.Л.А. ще се изтегли жребият за втората фаза на шампионата в ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА. По традиция отборите са разделени на два осмици, като ще играят по един път, всеки срешу всеки, само в рамките на тези осмици. Класирането за двете осмици, продължава да е общо, като тези които са в горната осмица ще получават по 3 точки за победа и 1 за равен, а тези които са в долната по 2 за победа и 1 за равен. След изиграването на тези 7 кръга, спрямо класирането тогава, отборите отново ще бъдат разделени на нови две осмици, които ще играят в третата, финална фаза на шампионата.

За шампион ще бъде обявен завършилият на първо място в края на последната фаза от шампионата. Той и подгласника му в класирането получават квоти за БАМФ ШАМПИОНСКА ЛИГА 2018/2019. Завършилият на трето място играе бараж с носителят на SIZA SPORT КУПАТА НА ПЛОВДИВ за последната трета квота в надпреварата. Загубилият този бараж, заедно с класиралите се на четвърто и пето място играят в БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2018/2019.

Завършилите на последното 16-то и предпоследното 15-то място изпадат от ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА. Отборите класирали се на 13-то и 14-то място играят бараж за оставане в групата с отбори от втория ешелон.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици