новини от региона

Бирсент Карагарен посети мач на ГФЛ ден след грандиозния успех, който постигна

Диамантът на ПФК Локомотив Пловдив подкрепи приятелите си от Балканска гозба, в борбата им за оставане във Висша лига

Една среща се изигра от последния кръг във ВИСША ЛИГА в четвъртък вечерта. Тя обаче се оказа ключове, като разреши ребуса кой срещу кой ще игра на баражите за място в елита през 2014г. Пред погледа на звездата на ПФК Локомотив Бирсент Карагарен, който даде мощна подкрепа на Балканска гозба, играчите в "червено" победиха категорично отбора на ЕЛМА ТАКСИ с 6:3, с което защитиха честта си и не позволиха на ЕЛМА ТАКСИ да се спасят от баражите, при евентуална тяхна победа. Така следващата седмица ще се изиграят следните 3 баражни срещи:

Начален час Терен Мач Резултат
10-12-2014 19:00 СЦ Арена АФК Гарата - Младежка 1 -
10-12-2014 20:00 СЦ Арена ЕЛМА ТАКСИ - Verso Travel -
11-12-2014 19:00 СЦ Арена Балканска Гозба - Светкавиците - 

Регламентът, който беше обявен още в началото на годината, предвижда мачът да е един, като победителят в него играе във ВИСША ЛИГА през 2015г. При равенство ще се се изиграе втори мач, като идеологията е, че трябва да се даде още един шанс на отборите да се преборят за мястото си в елита. При ново равенство в него, квотата ще се разиграе на руската рулетка на дузпите.

В срещата снощи, освен прекрасния мач, който направиха играчите на Балканска гозба, които въпреки, че нямат никакви шансове за спасение, играха за своята чест и защитиха името си, като отбор, който не се продава, е добре да отбележим неочакваната подкрепа и стимул, който получиха. В началото на двубоя на трибуните на спортен център Арена се появи Бирсент Карагарен, който само 24 часа по-рано бе класирал своя Локомотив Пловдив на 1/4 финал за КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ, с гол в 90 минута на срещата, именно срещу кръвния враг и градски съперник Ботев. Случайно или не, това даде крила на неговия добър приятел Атанас Савов, който защитата цветовете на Балканска гозба. Именно плеймейкъра на тима се оказа ключова фигура, заедно със съотборника си Цветелин Стоянов, донесоха престижната победа на отбора си. Ето какво споделиха двамата приятели за мача:


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици