новини от региона

Хаджиев Спорт Мениджмънт раздаде годишните си награди

Наградени бяха и призьорите от Business League

В съботната вечер на 13.01., веднага след тегленето на жребия за турнирите на БАМФ, в Интерхотел Черно море се състоя бляскава церемония по връчване на годишните награди за 2017 г. на Хаджиев Спорт Мениджмънт и Мини Футболна Лига, като призове получиха и отборите от Business League заедно с отличилите се състезатели.

Събитието започна с приветствие от домакина и мениджър на ХСМ и МФЛ г-н Николай Хаджиев, който благодари на всички присъстващи в залата, уточнявайки, че без всички тях това събитие нямаше как да се състои. Призовете в течение на празничната вечер бяха връчвани лично от г-н Хаджиев, както и от важни за Мини Футболна Лига лица като Цветан Кръстев, Красимир Николов и Димитър Димитров.

Ето и пълен списък с призьорите:

За цялостен принос и успешно партньорство в развитието на минифутбола във Варна и региона - Пекарни Чочо, Misho Sport, Art Co Design, Георги Мирчев (неприсъствал), Кристиян Димитров (неприсъствал)

За цялостен принос в развитието на Хаджиев Спорт Мениджмънт - Илиян Койчев, Владимира Пилева, Румен Николов, Добри Атанасов (неприсъствал), Жанета Василева

За цялостен принос в медицинското обслужване на мероприятията на Хаджиев Спорт Мениджмънт -Шабан Хаджи

За цялостен принос в съдийското обслужване на мероприятията на Хаджиев Спорт Мениджмънт - Красимир Николов, Николай Демиров, Михаил Михайлов, Илиян Илиев, Иван Руменов, Надежда Белчева, Ивелин Петров, Петър Сидеров, Ангел Танев, Радостин Горчовски, Николай Сурдов

За цялостен принос в развитието на съдийския състав и длъжностните лица в Хаджиев Спорт Мениджмънт - Димитър Димитров, Цветан Кръстев, Рангел Енчев

Отбор №1 за 2017г - МФК ЦСКА Varna FIRM

Най-организиран отбор за 2017 г. - МФК Макао

Fairplay отбор на 2017 г. - МФК Massive Attack

Най-добър съдия за 2017 г. - Красимир Николов

Голмайстор на 2017 г. - Деян Давидов (МФК TNT)

Футболист на 2017 г. - Даниел Димов (МФК ЦСКА Varna FIRM)

Своите награди получиха и заслужителите състезатели от изминалия сезон в Business League:

Най-добър голмайстор - Радостин Неделчев (СОД DSC)

Най-добър вратар - Йордан Жечев (Агрополихим)

MVP на турнира - Делян Колчев (СОД DSC)

Отборите в крайното класиране на Business League също получиха своите почетни плакети, купи и медали за заслуженото си представяне през сезона в следната последователност:

9. Пицарии Amici

8. Имотека

7. SG Експресбанк

6. Агрополихим

5. iCard

4. JFD Brokers

3. International Hotel Casino & Tower Suites

2. Carlsberg

1. СОД DSC

Официалната част бе закрита с благодарствено слово от председателя на БАМФ Борислав Александров, който изказа своите почитания към домакина на наградите и организатор на състоялия се по-рано през деня семинар на БАМФ г-н Николай Хаджиев.

Хаджиев Спорт Мениджмънт благодари на всички присъствали на нашия специален празник гости и приятели! Всеки един от вас е част от голямото ни семейство, а заедно можем повече! Всичко най-добро тепърва предстои! 

Източник: hsm-bg.eu

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици