новини от региона

Трансферният прозорец е отворен до 3 март 2018г.

Градска Футболна Лига отваря трансферния прозорец от днес до 3 март 2018г. През това време, всеки капитан на отбора може да изтрие ненужните футболисти от отбора си, като по този начин освободи място за бъдещи нови попълнения, които да вземат участие в мачовете на отбора. След като се затвори този прозорец, повече почистване на състава няма да може да се прави до края на шампионата. Отписан футболист винаги може да се впише обратно, като отписването от отбора не затрива картотеката му, която принадлежи на играча и си важи за 1 година, независимо дали е вписан в даден отбор или не.

До 3 март всеки футболист може да смени отбора, в който се състезава, без за това да се изисква разрешение. За целта трябва да се впише в новия отбор и да се отпише от сегашния си или да се свърже с организаторите лично и да заяви трансфера си.

Градска Футболна Лига пожелава Весела Коледа и незабравими новогодишни празници на всички свои членове и привърженици. Почивайте ползотворно и се гответе за сезон 2017/2018 пролет.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици