новини от региона

Копакабана победи Веспа в дербито на кръга

ФК "Габрово - Палаузово" с нова изразителна победа

Копакабана спечели дербито на 9 кръг, надделявайки над Веспа, с 4:3. Мачът напълно отговори на очакванията и след много хубав и интересен футбол и постоянна гонитба в резултата, носителите на купата и суперкупата, спечелиха след победен гол на Ивелин Димитров, в последните секунди на срещата. Това бе и първа загуба за тима на Веспа, който продължава да оставя прекрасни впечатления с представянето си.

ФК"Габрово - Палаузово" постигна нова изразителна победа в лигата, този път над Street football, с 14:3. Бисер Стефанов отбеляза седем гола, откъсвайки се още по - сериозно начело на голмайсторската листа, а четири добави Павел Велчев.

Рио изигра един от хубавите си мачове през сезона и надделя над високо летящият тим на Приятели, с 3:1. Точни за победата бяха Мариян Йорданов, Деян Пенев и Петър Петев.

ФК Ястребите постигнаха забележителен обрат над FC Eagles, с 3:1. Страхотен мач направи, завърналият се в лигата Калоян Димитров, отбелязал изравнителният гол и подал за останалите два на Теодор Станчев.

В последната среща, New Boys победи Вихър Яворец, със 7:2. По два гола отбелязаха Марти Милев и Валери Тодоров.

Тимът на Kamenitza отново не се яви, този път срещу ВАС Етъра. Това бе трето неявяване за тях и по този начин бе сложен край на участието им в АНЛ Габрово. До края на първенството, всички техни съперници ще печелят служебно.

Следващата Неделя, ще се изиграе 10 кръг от АНЛ Габрово, като началото е в 12.00 ч. Час по - рано, Арте Плевен и ФК Разград ще се изправят на габровски терен, в мач от 1/32 финалите на турнира Лига България.

В Четвъртък, от 20.00 и 21.00 ч ще се изиграят и две отложени срещи от лигата. ФК Габрово - Палаузово срещу ВАС Етъра и ФК Стеф - Фреш срещу ФК Ястребите.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици