новини от региона

МФК Тича продължава с отличното си представяне в първенствата за подрастващи

Малките футболисти на МФК Тича показаха много желание и футболни умения в различните възрастови групи

В последните 10-ет дни различните гарнитури на детската школа на МФК Тича изиграха няколко срещи от шампионатите във Футбол 5, 7 и 9 и постигнаха задоволителни резултати с оглед настоящото завръщане на МФК Тича детско - юношеският футбол. 

Във футбол 9 най-големите деца от школата премериха сили с ПФК Черно море и Ботев Нови Пазар и постигнаха две победи. Въпреки неубедителният старт от 1-ия кръг на първенството, след изиграването на тези срещи отборът на Тича съхрани своите шансове за местата даващи право за класиране на Републиканско на Пролет. 

Във Футбол 7 младите футболисти на Марти Иванов и Ивайло Станчев постигнаха 4-ри победи и един равен резултат. В групата отбора на МФК Тича дели 1-то място с тима на "Олимпик", а в последният кръг се изправят един срещу друг, за да определят кой ще зимува като първенец.

В шампионата на Футбол 5 за пръв път на терен стъпиха и бъдещите надежди на клуба. Въпреки краткият период за подготовка и липсата на игрови минути младите таланти постигнаха равен с отбора на ПФК Добруджа и две победи над ПФК Черно Море 2 и Калиакра Каварна и претърпяха загуби от ДФК Делфини, ДФК Шампиони и ПФК Черно Море 1. 

Пред клуба предстоят последните срещи от Футбол 7 и 9, а след това започва периода на контролните срещи до началото на пролетният полусезон. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици